SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE

Medaliaţii olimpici vor planta 49 de copaci la Izvorani

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 13:16

Medaliaţii olimpici, precum şi reprezentanţi ai partenerilor COSR vor planta, miercuri, la Izvorani, 49 de copaci, cîte unul pentru fiecare dintre comitetele olimpice naţionale existente în Europa.

În dreptul fiecărui pom se va regăsi cîte o plăcuţă pe care vor fi gravate numele C.N.O. - membru al Comitetului Olimpic European (E.O.C.) şi al celui care l-a plantat.

Acţiunea de plantare face parte din cadrul "Programului naţional de educaţie olimpică prin sport, în rîndul voluntarilor olimpici", care se desfăşoară pe întreg teritoriul naţional cu ocazia "Săptămânii mobilităţii europene". În ţară, fiecare cerc olimpic local va sădi cîte un arbore în cinstea unui campion olimpic.

De asemenea, miercuri, de la orele 11.00, la Izvorani, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va semna un parteneriat cu compania Dedeman. (sursa: mediafax)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează