SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIATLON

Mihai Vigariu a devenit primul român din istorie care coboară sub 9 ore pe distanța unui Full IronMan

Articol de GSP - Publicat joi, 08 august 2019 12:47

În Estonia, acolo unde se desfășoară al doilea concurs Full IronMan din Europa, Mihai Vigariu a obținut un timp de 8 ore, 54 de minute si 2 secunde.

Mai precis, Vigariu a înotat cei 3,8 kilometri, a pedalat 180km și a alergat 42,195 km în 8 ore, 54 de minute și 2 secunde. Un timp cu 8 minute și 43 de secunde mai bun față de cea mai bună performanță reușită antrenor, de atletul Andrei Dudu (9 ore, două minute și 45 de secunde).

Triatlonistul român Mihai Vigariu a fost al treilea la masculin din 729 de concurenți și al cincilea în clasamentul general din 888 de participanți.

Triatlonistul a mai participat la un concurs similar în Africa de Sud în primăvară, dar atunci nu a reuşit un timp care să îi permită să bată recordul naţional.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează