SPORTURI  »  ALTELE  »  MIRCEA BADEA FĂCUT KO

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // Un fost căpitan din Liga 1 se implică în bătaia dintre Mircea Badea și Tedi Emi: „Cine se mai uită la papagalu' ăla?!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 15:13

Bătaia primită de Mircea Badea, 44 de ani, în meciul demonstrativ disputat sâmbătă cu Teodor „Tedi” Emi a stârnit reacții diverse pe rețelele de socializare (Detalii AICI).

Cea mai recentă a venit de la Gabriel Cânu, fostul fotbalist și căpitan de la Poli Timișoara și FC Vaslui, care a comentat la postarea de pe Facebook a jurnalistului Viorel Grigoroiu.

„Cine se (mai) uită la papagalu’ ăla, chiar dacă nu mai poți să iei un pumn de el?!?”, a scris Cânu (38 de ani) la postarea prezentatorului TV.

În discuție a intervenit și Mădălin Voicu Junior, fiul fostului deputat PSD.

VEZI și:

VIDEO Un psiholog explică motivul pentru care Mircea Badea a luptat cu Tedi : „Poate de aceea alege să fie carne tocată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
tonyys
tonyys  •  04 Februarie 2019, 06:33
Postat de Iulian Paul pe 03 Februarie 2019, 23:17

Pai ma nene K.O.-urile se iau in barba, ce semn sa ramana in barba!

Cred ca nu at vazut cum arata luptatorui dupa meciurile, inclusiv cei care castiga meciurile.

2107934399273484
Iulian Paul  •  03 Februarie 2019, 23:17
Postat de tonyys pe 03 Februarie 2019, 21:27

E in fake toata ziua, e imposibil ca o lovitura care te face ko sa nu lase absolut nici o urma, probabil tedi a dat ca o fetita iar badea s-a prefacut.

Pai ma nene K.O.-urile se iau in barba, ce semn sa ramana in barba!

crimson.veritas
crimson.veritas  •  03 Februarie 2019, 21:39

Toata lumea se preface ... uite spre exemplu ... cel zis 'Vio' ... se preface ca stie limba romana ...:))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează