SPORTURI  »  ALTELE  »  VIRAL

VIDEO Cum și-a filmat David Beckham soția pe iaht: „Așteaptă să vezi”

sursă foto Instagram @David Beckham +20   FOTO
sursă foto Instagram @David Beckham

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2022 13:02 / Actualizat sambata, 23 iulie 2022 14:13

David Bechkam (47 de ani) a postat un clip amuzant care a devenit viral pe Instagram. Fostul fotbalist englez și-a surprins soția, Victoria (48 de ani), în timp ce făcea exerciții fizice la bordul iahtului. 

„Așteaptă să vezi. Nici măcar nu pot bea o cafea fără să o surprind pe Vic cum face fandări”, a scris David Beckham, ironic, în descrierea clipului.

Replica Victoriei nu a întârziat să apară: „Se pare că mi-am pierdut partenerul de antrenament în această vacanță, David”.

David Beckham își va lansa un documentar pe Netflix

David Beckham va avea un documentar de tip mini-serie pe Netflix, în care vor fi prezentate cele mai importante momente din cariera fostului mijlocaș, de la copilăria din estul Londrei, până la retragere.

+16 FOTO

Documentarul este încă în faza de producție și momentan nu are stabilit un titlu. 

„E momentul să îmi spun povestea. Sunt atâtea capitole de acoperit din cariera mea, cu suișurile, coborâșurile, familia, copiii”, a declarat David Beckham.

Data lansării nu a fost încă stabilită.

Citește și:

Un titular al lui Hagi e din nou îndrăgostit: a „oficializat” relația pe Instagram

Decizia drastică pe care ar lua-o Pique, după separarea de Shakira » Ia în calcul părăsirea Spaniei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează