SPORTURI  »  ALTELE  »  INAUGURARE COSR

Monica Iacob Ridzi, la inaugurarea COSR

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 14:06

Printre cele 200 de personalităţi din lumea sportului şi politicului prezente la inaugurarea noului sediu al COSR s-a aflat şi deputatul Monica Iacob-Ridzi. "Au fost invitaţi toţi miniştrii tineretului şi sportului", a fost explicaţia COSR.

Fostul ministru al TS din 2008, Monica Iacob Ridzi, este acuzată de procurorii DNA de abuz în serviciu şi fals intelectual, în legătură cu organizarea Zilei Tineretului în 2009 de la Costineşti. Prejudiciul creat atunci este de peste 2,7 milioane de lei. În dosar mai sînt judecaţi alţi 8 angajaţi ai MTS.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Septembrie 2011, 18:10

daca a fost invitat si basescu (un om la fel de penal) de ce sa nu fie si amarata asta de ridzi care a furat incomparabil mai putin decat seful ei....? plus ca ea....a furat tot pentru partid....deci merita sa fie premiata chiar.

phoneme
phoneme  •  27 Septembrie 2011, 15:55

Parca era anchetata si judecata. I s-a dat concediu,sau ce ? Cata nesimtire...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează