SPORTURI  »  ALTELE  »  SPECTACOL LA K1

Moroşanu cîştigă în Budapesta

Articol de - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Cătălin Moroşanu a reuşit să-l învingă la puncte pe turcul Erhan Deniz, în Gala K1 de la Budapesta după un meci foarte bun făcut de luptătorul român. "Moartea din Carpaţi" a început foarte concentrat meciul, reuşind o serie de lovituri la ficat care l-au clătinat pe turc. Chiar dacă a fost dominat în repriza secundă, Moroşanu a reuşit să facă o ultimă rundă foarte bună.

După cele trei reprize în care Moroşanu a controlat meciul, arbitrii partidei au decis că este nevoie de o repriză suplimentară. Cătălin a reuşit pe finalul rundei o serie foarte bună de croşee care şi-au atins ţinta. Cătălin Moroşanu este desemnat cîştigător la puncte şi ajunge la gala K1 de la Amsterdam, de pe 26 aprilie, ultima gală pînă la marea finală K1 care va avea loc în Japonia.

Playtech: Cea mai incitantă „sosie” a lui Kim Kardashian s-a dezbracat pentru fani. Cum arată după ce a investit o avere în noul ei trup GALERIE FOTO


Comentarii (24)
 •  12 Februarie 2008, 10:15

felicitari lui Morosanu ! sa o tina tot asa si sa invete sa-si dozeze efortul si sa dea mai bine cu piciorul,chiar daca numai cu low-kickuri.Ii urez mult noroc la amsterdam si poate vedem si noi un roman la tokio,chiar si numai pt meciurile de rezerva...Doamne ajuta !

 •  10 Februarie 2008, 21:25

Cine nu stie, ciripeste precum gugustiucul, la o birfa, pe o craca. Ia sa-l vad eu pe vreun viteaz ca sta in ring si ia pumni in cap cu viteza luminii...Dupa aia stati si scrieti mesaje pina nu mai puteti...Care e viteazul???

 •  10 Februarie 2008, 15:36

De ce nu mergeti voi sa va bateti....in loc sa da-ti din gura atata.Cand te uiti la televizor esti mare si tare si cand esti acolo ii diferit....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează