SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Naţionala feminină s-a calificat în sferturile de finală ale CE din Germania

Daniela Dodean, Dodean, tenis de masa
Daniela Dodean, Dodean, tenis de masa

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2009 00:00

Echipa naţională feminină de tenis de masă a României a reuşit, duminică, să se califice în sferturile de finală ale turneului final de la Stuttgart (Germania), după ce a trecut în Grupa D de Franţa şi Spania în primele două jocuri, informează site-ul competiţiei.

Tricolorele au trecut în primul joc de Franţa, scor 3-1, în timp ce în al doilea joc s-au impus în faţa Spania, scor 3-2. În celelalte meciuri din Grupa D s-au înregistrat rezultatele: Spania-Rusia 2-3 şi Franţa-Rusia 3-0. Luni vor avea loc ultimele două partide, între România şi Rusia, respectiv Spania şi Franţa.

România se află pe primul loc în grupă şi nu mai poate pierde calificarea, în timp ce pe poziţiile următoarea se clasează Franţa, Spania şi Rusia.

Sursă: NewsIn

Playtech: GENIAL! Ce face Ion Țiriac pentru Sorana Cîrstea, iubita fiului său. S-a aflat abia acum


Comentarii (7)
 •  15 Septembrie 2009, 02:18

Multumim de stire dar cam laconica, care a fost componenta echipei, cine cu cine, un interviu minuscul acolo din faza grupelor cu vreo sportiva ori cu antrenorul.... nu a fost trimis nici un reporter acolo ? tenisul nu-i ca fotbalul nici iarna nici vara dar totusi...mai speram la ceva detalii....alooo nea Ursescu, esti acolo ?

 •  14 Septembrie 2009, 16:50

transmite eurosport de maine ;)

 •  14 Septembrie 2009, 13:51

la masculin am batut serbia si ne-am calificat in sferturi

Vezi toate comentariile (7)
Comentează