SPORTURI  »  ALTELE  »  EPT MONTE-CARLO

VIDEO EXCLUSIV Neymar vorbește cu reporterii GSP.RO despre pasiunea sa pentru poker: „Cred că în fotbal presiunea e mult mai mare din partea adversarului”

Neymar
Neymar

Articol de - Publicat vineri, 13 mai 2022 18:06 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 19:57

Recunoscut ca amator al pokerului, Neymar Jr. (30 de ani) a fost prezent și la EPT Monte-Carlo, unde a participat la un turneu cu o intrare de 25.000 de euro.

  • EPT Monte Carlo poate fi urmărit pe PokerStars TV, Twitch, dar și pe Youtube.
  • Accesul la EPT Monte-Carlo a fost facilitat de PokerStars, partenerul comercial al GSP

Jucătorul brazilian a vorbit cu reporterii GSP despre pasiunea sa vizavi de poker, dar și despre ambițiile pe termen lung: „Cred că pokerul va deveni, cu timpul, un sport în sine, un sport pe care sunt convins că-l voi practica toată viața. Cel puțin îmi doresc să crească din ce în ce mai mult și chiar cred că se-ntâmplă acest lucru”.

VIDEO. Neymar: „Când începi să înțelegi pokerul realizezi că nu e un joc de noroc”

Fotbalistul nu-l vede ca pe un joc de noroc, ci ca pe un cumul de aptitudini care se antrenează: „Ideea e că, atunci când începi să înțelegi pokerul din ce în ce mai mult, realizezi că nu e un joc de noroc, chiar deloc. E ceva diferit, e vorba de inteligență. Mai mult, oricine joacă poker îți poate spune că e o activitate extrem de distractivă”.

Deși consideră ca fotbalul vine cu o presiune mult mai intensă, Neymar vorbește despre momentele cu intensitate pe care le-a trăit în poker, dar subliniază și satisfacția unor astfel de emoții.

Neymar, declarații de la EPT Monte-Carlo

„Trebuie să știi să îți gestionezi stările, emoția. Presiune din partea altor jucători eu nu am. Cred că în fotbal presiunea e mult mai mare din partea adversarului. În poker trebuie să nu lași stările de nervozitate și emoțiile să te controleze. Uneori inima îți bate mai repede, picioarele îți tremură, chiar dacă stai pe scaun, transpiri! Trebuie să înveți să respiri. Chiar și dacă ai o mână bună, tupeu, tot vei avea emoții, nu? Dar e un sentiment minunat până la urmă”, a spus Neymar, pentru GSP.ro.

În turneul jucat de Neymar la Monte-Carlo s-au înscris 74 de jucători: mijlocașul de 30 de ani a încheiat competiția pe poziția 55.

Citește și:

GSP e la Europeanul de poker » Pe ce loc s-a clasat Neymar

De la vândut bilete în club de noapte, la ambasador al pokerului » Voia să-și achite chiria din poker și acum e as mondial!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează