SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMÂNIA-GRECIA 9-15

Nici o șansă » România a cedat în fața Greciei la europenele de polo, 9-15. Șanse mici la turneul preolimpic

Mihnea Gheorghe a fost cel mai bun om al României, cu 5 goluri marcate
Mihnea Gheorghe a fost cel mai bun om al României, cu 5 goluri marcate

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 00:00

România nu a contat în meciul cu bronzul mondial și are șanse mici să mai prindă turneul preolimpic.

Grecia e o echipă de alt nivel. Și acest lucru l-au demonstrat și aseară, în Kombak Arena, din Belgrad. Medaliata cu bronz la ultima ediție a trecut de România clar, scor 15-9, continuînd succesele categorice împotriva "tricolorilor", din ultimul timp.

Prea nervoși, prea tensionați, românii au trebuit să se apere în prima repriză, aproape de fiecare dată cu om în minus, din cauza eliminărilor. Elenii au profitat, s-au desprins la 5-3 și 10-6. E greu să alergi după greci, iar în sfertul 3 adversarii s-au desprins la 14-7.

Nimic de făcut, Grecia se califică în "sferturi", iar România merge în turneul pentru locurile 9-16. Acolo unde va înfrunta Malta, marți. Șanse minime pentru echipa lui Dejan Stanojevici de a mai prinde turneul preolimpic de la Trieste (3-10 aprilie), doar un loc 9 la Euro 2016 putînd aduce biletele mult dorite.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează