SPORTURI  »  ALTELE  »  GUVERN

Nimic despre sport

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2009 00:00

Noul ministru al educaţiei, cercetării, inovaţiei, tineretului şi sportului, Daniel Funeriu, a depus ieri jurămîntul la Palatul Cotroceni. Acesta a declarat că a primit informaţii de la Ministerul de Finanţe potrivit cărora Educaţia a primit 6% din PIB şi că Cercetarea a primit un buget majorat cu 4% faţă de anul trecut. "Datele privind Tineretul şi Sportul urmează să le primesc în curînd", a spus proaspătul demnitar.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (3)
 •  29 Decembrie 2009, 20:18

Inotul este al 2-lea sport olimpic. In GSP.ro apare la rubrica ,,altele"!!! Inotul e sport olimpic...asa ca ALOCATI FONDURI acum. E tarziu dar nu e prea tarziu!!! Treziti-va!!!!

 •  25 Decembrie 2009, 10:54

acelasi lucru se intampla si la sarituri de ani buni.cica echfederatia nu are bani.....dar bugetul pe 2009 a fost in jur de 23 miliarde vechi.....rusine,rusine,rusine presedintelui,secretarului etc si antrenorului fedeeral care este o marioneta

 •  24 Decembrie 2009, 16:43

datele pentru sport deocamdata NU SUNT. sunteti de tot rasul! Faceti ceva si cu sponsorizarile pentru inot.Unde s-a mai pomenit ca la un Campionat National sa nu se dea decat dipome? RUSINE !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează