SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE PARALIMPICE

Nu mai există dubii: Novak e premiat precum medaliaţii la Olimpiadă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 12 septembrie 2012 12:45

Medaliat cu aur şi cu argint în proba de ciclism de la Jocurile Paralimpice găzduite recent de Londra, Eduard Novak a fost primit la sediul guvernului de către premierul Victor Ponta. În cadrul întrunirii, sportivul a fost anunţat că este premiat exact ca medaliaţii la Jocurile Olimpice.

"Cred că munca e aceeaşi şi răsplata trebuie să fie aceeaşi. Nu trebuie să existe discriminare, nu există două categorii de sportivi şi două categorii de recompense", a spus Ponta la festivitatea de premiere. El a adăugat că Novak, singurul campion paralimpic din istoria României, va primi astfel, aşa cum s-a întîmplat cu medaliaţii la Olimpiadă, un premiu dublu pentru medaliile obţinute. Apoi a precizat că banii pentru medaliaţii la Olimpiada de la Beijing există la clubul Dinamo şi trebuie doar "descurcate iţele birocratice".

Eduard Novak i-a solicitat premierului construirea unui velodrom în România, premierul arătînd că Guvernul va discuta cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, despre proiectul de construcţie a unei noi săli polivalente. Fost patinator în proba de viteză, Novak şi-a pierdut laba piciorului drept, în urma unui accident de maşină petrecut în urmă cu 16 ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
lucell
lucell  •  12 Septembrie 2012, 17:47

merita mult mai mult acest om, face eforturi duble sau poate triple sa atinga aceste performante.jos palaria!

doru_bcr
doru_bcr  •  12 Septembrie 2012, 17:05
Postat de kand pe 12 Septembrie 2012, 13:58

l-a [primit plagiatorul ca sa-si faca utina campanie electorala asa se castiga voturi

eu cred ca la urmatoarele jocuri paralimpice vrei sa concurezi si tu...dar vezi ca acolo este vorba de dizabilitati fizice...tu in schimb ai probleme la "etajul superior"...ceva neuroni lipsa

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  12 Septembrie 2012, 15:56
Postat de oldrap pe 12 Septembrie 2012, 14:41

Asta este un ziar de sport, mai omule. Nici cand vorbim despre sport nu te poti degaja de "obsesiile portocalii"? Sau esti unul din "postacii de servici" ai Udroaicei? Eu nu amestec politica cu sportul si spun ca nu este nimic extraordinar pt. ca d-l Ponta s-a tinut de cuvant. Asa este normal sa se intample intr-un stat de drept! Felicitari si multumiri acestui mare sportiv al ROMANIEI, Eduard Novak!

prietene....omu asa este setat,nu ai ce sa-i faci! daca ponta nu il premia pe acest extraordinar sportiv il injura de mama focului,daca la premiat,iar nu este bine! astia portocalii au creierele spalate si punct!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează