SPORTURI  »  ALTELE  »  CSM BUCUREȘTI

Numire surpriză la CSM Bucureşti » Fostul şef al COSR Alin Petrache a preluat funcţia de director general interimar

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 16:54

Alin Petrache a fost investit în funcţia de director general interimar al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, conform Biroului de presă al Primăriei Capitalei.

Acesta l-a înlocuit pe Bogdan Vasiliu, care ocupase funcţia între 15 decembrie 2015 şi 10 octombrie 2016.

"Este un moment important pentru mine. Obiectivul principal este acela de a transforma acest club în cea mai importantă instituţie sportivă a ţării.

De asemenea, îmi doresc să promovăm sportul în rândul bucureştenilor şi să reînviem forţa sportivă a Capitalei. Clubul are performanţe la mai multe secţii sportive, dar îmi doresc să aduc performanţe la toate sporturile", a declarat Alin Petrache după numire.

  • Alin Petrache a fost preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român în perioada 2014-2016, dar a demisionat în urma neîndeplinirii obiecivului asumat pentru Jocurile Olimpice de la Rio.

sursa: www.agerpres.ro

(Adrian Jitea)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
118899031911079
Alecsei Cazimir  •  11 Octombrie 2016, 19:45

Sa recapitulam: un manager care a pus Romania pe lista rusinii la Jocurile Olimpice, care a stat in cariera sa la mila pesedistilor, mai este inca o data salvat si pus in fruntea CSM ului, cel mai performant club sportiv. Jenant! Nu a mai ramas mare lucru din fenomenul de anul trecut!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează