SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO / LIGA CAMPIONILOR

Oradea în turul 3 » Bihorenii au terminat pe locul 2 în grupa preliminară. Steaua a ieșit pe ultimul loc

Tibi Negrean și colegii săi merg mai departe în Liga Campionilor // FOTO Alex Nicodim
Tibi Negrean și colegii săi merg mai departe în Liga Campionilor // FOTO Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

CSM Oradea a învins chiar Steaua în meciul decisiv din turneul de la Rijeka și s-a calificat în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Campioana și vicecampioana României, Steaua, respectiv CSM Oradea, au nimerit în aceeași grupă preliminară în turul doi al Cupei EHF.

La Rijeka, în Croația, cele două formații au jucat ieri cu calificarea pe masă, steliștii având nevoie de un succes la 4 goluri diferență, în timp ce orădenilor le era suficient și un egal.

Oradea a condus după primul sfert cu 3-2, la pauză cu 6-5, pentru ca Steaua să treacă la conducere în sfertul 3, 9-8. Ultimele 8 minute le-au aparținut însă elevilor lui Kalman Kadar, care au câștigat sfertul cu 4-1 și meciul cu 12-10.

Cu două victorii și o înfrângere, Oradea s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor alături de gazda Primorije Rijeka și așteaptă acum tragerea la sorți pentru a afla echipa cu care se va bate pentru accederea în grupele Ligii.

Steaua a terminat ultima în grupă, cu un singur punct, dar va continua în Europa în Cupa LEN.

Rezultate
Primorije Rijeka-CSM Oradea 9-7, Steaua-Sabadell 10-10, Primorije-Steaua 10-9, Oradea-Sabadell 10-6, Primorije-Sabadell 5-12, Steaua-Oradea 10-12. Clasament: 1. Primorije 6p, 2. Oradea 6p, 3. Sabadell 3p, 4. Steaua 1p.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează