SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Orașul campionilor » Cei mai în formă jucători din circuitul mondial de snooker vin la Cluj-Napoca

Neil Robertson, foto: Gulliver/gettyimages
Neil Robertson, foto: Gulliver/gettyimages

Articol de , - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 00:00

Iubitorii snookerului din România mai primesc un cadou! După ce, pe 2 și 3 aprilie, la București vin Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, Steve Davis și Jimmy White, la Cluj-Napoca vin alți campioni mondiali!

Gazeta Sporturilor a aflat în exclusivitate că englezii Mark Selby, Shaun Murphy, Steve Davis și australianul Neil Robertson vor participa într-un nou demonstrativ de gală.

Evenimentul va avea loc la Cluj, pe 11 și 12 iunie, acolo unde cei patru foști campioni mondiali vor încrucișa tacurile într-un eveniment extraordinar, al doilea de asemenea talie organizat în țara noastră.

Mark Selby este singurul jucător care l-a învins într-o finală de Campionat Mondial pe Ronnie O'Sullivan, Shaun Murphy a scris istorie la mijlocul deceniului trecut, când a câştigat același turneu venind din calificări, iar Neil Robertson este campionul mondial din 2010, jucător cu peste 450 de breakuri de peste 100 de puncte în palmares! Lor li se va alătura sextuplul învingător de la Crucible, Steve Davis, primul jucător din istorie cu un break maxim televizat.

"Va fi un patrulater foarte competitiv, cu 3 jucători în top 4 mondial și un expert în știința jocului! Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, iar sistemul de desfășurare va fi același ca la București. Două meciuri în prima zi, iar în ziua a doua finala mică și cea mare! Clujul primește un cadou important înaintea Campionatului European din octombrie", a declarat Adrian Thiess, organizatorul evenimentului.

Playtech: Are 56 de ani, dar arată de 30! Super vedeta care a fost surprinsă aproape GOALĂ în public. Foto de neratat


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close