SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINAJ

VIDEO Cristian Popescu Piedone, acuzații grave la adresa fostei administrații de la Sectorul 5 » Patinoar de 30 de milioane de euro, abandonat într-un depozit: „Țiriac a făcut totul cu 3,6 milioane!”

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, afirmă că precedenta administrație a cheltuit peste 30 de milioane de euro, pentru achiziția unui patinoar și a peste 5.000 de patine.
Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, afirmă că precedenta administrație a cheltuit peste 30 de milioane de euro, pentru achiziția unui patinoar și a peste 5.000 de patine.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 19:53 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 23:19

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, susține că precedenta administrație a cheltuit peste 30 de milioane de euro, pentru achiziția unui patinoar și a peste 5.000 de patine. Materialele ar fi abandonate în acest moment. 

  • Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, condamnat în primă instanţă la 8 ani şi şase luni de închisoare în dosarul Colectiv, a devenit edilul sectorului 5 în această toamnă.

Cristian Piedone afirmă că Societatea „Economat Sector 5 SRL”, o inițiativă a fostei administrații PSD de la sectorul 5, conduse de primarul Daniel Florea, a achiziționat un patinoar de 10.000 de metri pătrați, peste 5.000 de patine și materiale prin care începătorii ar fi trebuit să învețe tainele patinajului. Sumele plătite ar fi fost umflate, plătindu-se în total 30 de milioane de euro, susține Piedone. 

Pe lângă suma considerată exagerată, primarul a prezentat un clip în care arată că întreaga investiție ar fi abandonată de 2 ani într-un depozit de la marginea Bucureștiului. 

Ca o curiozitate: patinoarul construit de Ion Țiriac în Otopeni, de o dimensiune mai mică, ce-i drept (4.863 de metri pătrați), a costat 3,6 milioane de euro. Iar Sectorul 5, pentru 10.000 de metri pătrați, plătește 30 DE MILIOANE DE EURO!
Cristian Popescu Piedone

Ce e societatea „Economat Sector 5”

„Economot Sector 5” ar fi trebuit să fie un lanț de magazine care să ofere locuitorilor din Sectorul 5 produse la prețuri mai mici, conform descrierii de pe site-ul oficial al Primăriei. 

Prețurile de achiziție prezentate de Cristian Popescu Piedone: 

  • 5.204 perechi de patine, la prețul de 1.000 lei/bucata
  • stabilizatori de echilibru pentru începători, la 15.000 lei/bucata

Patinoarul pe care l-au cumpărat este atât de mare, încât nu îl putem amplasa niciunde în Sector. Numărul mare de patine i-ar face invidioși și pe cei care organizează Jocurile Olimpice de iarnă. Mai mult, atât patinoarul, cât și patinele se află de 2 ani într-un depozit de la marginea Bucureștiului. Zac acolo, acoperite de praf.

Trebuie să știți că nu voi plăti nicio factură! În primul rând pentru că sumele sunt exagerat de mari și achiziția nu se justifică. Nu ne putem bate joc de banii Primăriei Sectorului 5, de banii locuitorilor din sector. Bugetul este oricum unul limitat din cauza acestor extravaganțe ale fostei conduceri.
- Cristian Popescu Piedone, primar Sector 5

VIDEO. Cristian Popescu Piedone, acuzații grave la adresa fostei administrații

Citește și alte știri despre infrastructura sportivă din București: 

Stadionul Ghencea a intrat oficial în administrarea CSA Steaua! Ludovic Orban: „Sperăm că va găzdui echipe care să facă performanță la nivel european”

FOTO+VIDEO. Imagini impresionante de la recepția arenei „Arcul de Triumf” + primele declarații

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
paul801
paul801  •  08 Decembrie 2020, 22:16
Postat de pma77 pe 08 Decembrie 2020, 21:40

Primar de la ciuma rosie,ce ne mai miram.

ciuma rosie, ciuma galbena, ciuma albastra...tot ciuma este...si era sa uit, intotdeauana sunt de vina cei de dinainte

pma77
pma77  •  08 Decembrie 2020, 21:40

Primar de la ciuma rosie,ce ne mai miram.

univ_craiova1
univ_craiova1  •  08 Decembrie 2020, 21:23

Pai și ala de la național arena a fost abandonat.... Asa e în tara asta... Se începe ceva, au furat tot și după îl dărâmă alt primar sa se *** iar alți bani....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează