SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO PE APĂ

Petrecere la polo masculin! Steaua a câștigat Cupa României a 10-a oară

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 19:14

CSA Steaua Stirom București a câștigat duminică pentru a 10-a oară în istoria clubului Cupa României, trecând cu 7-1 în finală de CSM Digi Oradea.

Pentru echipa pregătită de Andrei Iosep au marcat Djordje Filipovici 2 goluri, Nikola Murisici 2 reușite, Adria Delgado, Alexandru Ghiban și Dimitri Goanţă câte un gol fiecare. Golul bihorenilor a fost reușit de Roland Szabo.

În sferturile de finală Steaua trecuse cu 27-1 de Crișul Oradea, iar în semifinale a dispus cu 7-5 de Sportul Studențesc Corona Brașov.

Și lan ediția trecută, tot Steaua și CSM Digi Oradea și-au disputat trofeul. Ca și acum, Steaua a câștigat și atunci, dar cu 10-5.

CSM Digi Oradea a câștigat ultima dată trofeul Cupei României în 2016, câștigând atunci în fața rivalilor din Ghencea cu 5-3. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zihuatanejo
zihuatanejo  •  22 Ianuarie 2018, 22:40

I-am umilit pe oradeni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează