SPORTURI  »  ALTELE  »  SUA

Un fost jucător de fotbal american, suspectat că ar fi comis 5 crime și apoi s-ar fi sinucis

Phillip Adams, la New York Jets // foto: Imago
Phillip Adams, la New York Jets // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021 21:24 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 21:35

Fostul jucător de fotbal american Phillip Adams este suspectat că ar fi împușcat mortal 5 persoane, printre care un medic, soția acestuia și cei doi nepoți ai lor. Ulterior, Adams, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit mort.

CNN anunță că anchetatorii îl suspectează pe Phillip Adams, fost jucător în NFL, că ar fi ucis 5 persoane la o casă din Carolina de Sud, miercuri seara. Adams a fost găsit mort într-o casă din apropierea locului crimelor, lângă orașul Rock Hill, aparent din cauza unei răni pe care și-a provocat-o singur după un schimb de focuri cu polițiștii, potrivit legistului.

Phillip Adams, suspect în cazul morții a 5 persoane

Adams ar fi împușcat șase persoane, cinci dintre acestea pierzându-și viața, iar cealaltă fiind grav rănită. Medicul Robert Lesslie, soția sa, Barbara Lesslie, cei doi nepoți ai lor, în vârstă de 5 și 9 ani, și James Lewis sunt persoanele ucise.

Anchetatorii presupun că suspectul a acționat pe cont propriu și încearcă să afle ce l-a împins pe acesta să comită crimele.

Cine este Phillip Adams

Phillip Adams, 32 de ani, s-a născut pe 20 iulie 1988, în orașul Rock Hill. Acesta a jucat în NFL pe poziția de defensive back între 2010 și 2015, pentru echipe precum San Francisco 49ers, Seattle Seahawks, Oakland Raiders, New York Jets și Atlanta Falcons. Înainte de aventurile din NFL, a jucat la Universitatea de Stat din Carolina de Sud.

Citește și: 

Punctul de vedere al tatălui gimnastei Andra Rusu, după ce mai mulți părinți au sărit în apărarea antrenoarei de la CSA Steaua

Gestul prin care Shaquille O'Neal l-a lăsat lăsat fără cuvinte pe un bărbat într-un magazin de bijuterii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează