SPORTURI  »  ALTELE  »  CALIFICĂRI CAMPIONATUL EUROPEAN 2010

POLO / România a făcut scor cu Marea Britanie: 17-5

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 aprilie 2010 00:00

Reprezentativa de polo a României a debutat cu dreptul în turneul de calificare la Campionatul European din Croaţia 2010.

La Oradea, "tricolorii" şi-au pus la respect adversarii încă după primul sfert, adjudecat cu 7-1. Britanicii s-au ţinut mai bine pînă la pauză, dar tot românii au cîştigat şi sfertul al doilea: 2-1. La 9-2, antrenorul Istvan Kovacs a schimbat întreaga echipă, dar tot România a fost la conducere. După 6-1 în sfertul al treilea, "tricolorii" i-au menajat pe britanici în ultimele opt minute, încheiate la egalitate: 2-2. La general a fost însă
17-5 pentru România, un scor firesc ţinînd cont de valoarea dintre cele două formaţii.

Principalii marcatori ai României au fost Ramiro Georgescu 4 goluri, Radu Cosmin 4, Kalman
Kadar 3, Tiberiu Negrean 3 şi Andrei Iosep 3.

România întîlneşte sîmbătă, de la ora 16:30 (în direct la TVR 1) Olanda, iar duminică, în derbyul grupei C de calificare, de la 10:30, vor da piept cu Rusia. Primele două clasate în turneul de la Oradea vor obţine biletele pentru Campionatul European din Croaţia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  30 Aprilie 2010, 19:10

"Principalii marcatori ai României au fost Ramiro Georgescu 4 goluri, Radu Cosmin 4, Kalman Kadar 3, Tiberiu Negrean 3 şi Andrei Iosep 3." Intrebare: daca acestia sunt "principalii" marcatori iar Romania a inscris 17 goluri, cine sunt ceilalti marcatori?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează