SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO

Poloiştii români au încheiat turneul de la Edmonton pe patru

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 17:52

România a încheiat pe locul al patrulea turneul de calificare la Jocurile Olimpice din această vară. Cu biletele pentru Londra obţinute, după ce au învins în "sferturi" pe Brazilia, elevii lui Istvan Kovacs au înregistrat apoi două înfrîngeri, în faţa Spaniei în semifinale, şi apoi în finala mică în faţa Greciei.

Luni noapte, poloiştii români au pierdut în faţa Greciei cu 10-14 (3-4, 2-6,2-1, 2-3). Pentru România au marcat Cosmin Radu (5), Alexandru Ghiban (2), Alexandru Matei Guiman (1), Ramiro Georgescu (1)."Nu sîntem fericiţi pentru că am pierdut, dar ne-a fost greu să ne concentrăm pentru că deja obţinusem calificarea la Jocurile Olimpice. Am dat totul, dar pînă la urmă acesta a fost rezultatul", a spus Andrei Buşilă.

Cu cele cinci reuşite din meciul cu Grecia, Cosmin Radu a devenit golgeterul competiţiei, totalizînd 21 de goluri.

"


.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
nter
nter  •  09 Aprilie 2012, 20:53

Normal ca le-a fost greu sa se concentreze, doar sunt romani, s-au vazut cu sacii in caruta si apoi i-a durut in @#$% de pe ce pozitie se califica si ce fac mai departe. Si meciul cu Spania, si mai ales cel cu Grecia (pe care o batusem anterior) trebuia sa fie echilibrate. Altu' sub mine vorbeste de medalie. Cred ca glumeste... Nu stiu daca exista acolo mai mult de 2 echipe sub a noastra, si cred ca nici alea.

fibra
fibra  •  09 Aprilie 2012, 15:54

Sunteti eroi,cu doua bazine in tara cit de cit,nu cine stie ce,sa obtineti calificarea la Olimpiada este senzational.Pacat insa ca v-ati deconectat si nu v-a indirjit calificarea timpurie.Trebuie avuta mare grija cu inconstanta.Oricum felicitari si sper ca la Londra sa va duceti in plimbare si sa ne faceti surpriza de a lua o medalie.Multa bafta si seriozitate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează