SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Gest de ziua lui » David Popovici își propune să strângă 45.000 de euro în luna în care împlinește 19 ani pentru a ajuta cinci frați muzicieni care au nevoie de o casă

David Popovici alături de cei cinci frați pe care vrea să-i ajute
David Popovici alături de cei cinci frați pe care vrea să-i ajute

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 17:21 / Actualizat luni, 04 septembrie 2023 22:58

David Popovici își donează ziua de naștere în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children și își propune să strângă suma de 45.000 de euro până la finalul lunii pentru a-i ajuta pe cinci tineri talentați. 

David Popovici împlinește 19 ani pe 15 septembrie și a decis împreună cu Fundația Hope and Homes for Children să le ofere un cadou unor tineri talentați în muzică. Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor și mama lor locuiesc într-un apartament din care riscă să fie evacuați.

„Se apropie ziua mea și nu pot să nu mă gândesc la câte am realizat, la câte am învățat din munca și din parcursul meu de până acum, dar mai ales că mereu, mereu, lângă mine au fost doi părinți care au putut să îmi ofere tot ceea ce am avut nevoie pentru a face performanță. 

Pentru că, fără susținere, un copil nu poate excela, oricât și-ar dori de mult", a spus David Popovici prin intermediul unui comunicat de presă.

Cei cinci tineri au ales toți drumul muzicii, ei adunând la concursuri peste 100 de medalii. Andrei cântă la vioară și a absolvit Conservatorul, Matei și Bogdan studiază pianul, trec în anul II la Conservator. Teodor și David sunt în clasa a XII-a la canto clasic, respectiv chitară și se pregătesc amândoi pentru aceeași facultate.

Gest de ziua lui » David Popovici își propune să strângă 45.000 de euro în luna în care împlinește 19 ani pentru a ajuta cinci frați muzicieni care au nevoie de o casă
În vizită la bazinul din cadrul complexului Lia Manoliu. locul unde se antrenează David

David Popovici: „Eu aleg să cred că îi putem ajuta”

David Popovici face apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/david pentru familia celor cinci muzicieni. La finalul campaniei, 4 - 30 septembrie 2023, unul dintre donatori va câștiga, prin tragere la sorți, o întâlnire cu deținătorul recordului mondial în proba de 100 de metri liber.

 „Pentru toată reziliența, pasiunea pentru muzică și puterea acestor băieți, de care nu mulți dintre noi am fost capabili, de mici copii - eu aleg să cred că îi putem ajuta, împreună. Avem nevoie să strângem 45.000 de euro pentru ca o casă a lor să devină punctul lor de stabilitate, pentru totdeauna", a transmis David.

Nu este pentru prima dată când David Popovici face un asemenea gest

Anul trecut, echipamentul de campion al lui David Popovici a adunat, în mai puțin de o lună, pe platforma Galantom, donații în valoare de peste 40.000 de euro. Cu suma strânsă, Hope and Homes for Children a putut muta acasă un fost campion - pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea și nu avea unde locui împreună cu cei trei copii.

Cu suma strânsă, Hope and Homes for Children a putut muta acasă un fost campion - pe Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care suferă de o boală grea și nu avea unde locui împreună cu cei trei copii.

Cu ce se ocupă fundația Hope and Homes for Children

Hope and Homes for Children România a susținut peste 40.000 de copii să rămână în siguranță lângă părinții sau familia lor extinsă și să nu fie instituționalizați, prin programul de Prevenire a separării copilului de familie. 

Fundația susține, de asemenea, procesul de dezinstituționalizare, prin închiderea centrelor de plasament și identificarea de soluții alternative de locuire pentru copiii care sunt scoși de acolo.

Din 1998 și până în prezent, Fundația a contribuit în mod direct sau indirect la închiderea a 66 de centre de plasament. Prin eforturile Hope and Homes for Children și ale partenerilor săi au fost dezvoltate 123 de case familiale, cu peste 7.000 de copii scoși din orfelinate și aproximativ 1850 reintegrați în familia naturală sau extinsă.

Citește și: 

Gest de milioane al lui David Popovici » Își donează una dintre cele mai importante medalii: „Ei au nevoie de susținerea noastră”
GEST
Gest de milioane al lui David Popovici » Își donează una dintre cele mai importante medalii: „Ei au nevoie de susținerea noastră”
Inspirație pentru altfel de campioni » David Popovici: „Nu toți ne naștem cu aceleași avantaje și privilegii
IMPLICARE
Inspirație pentru altfel de campioni » David Popovici: „Nu toți ne naștem cu aceleași avantaje și privilegii"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Vali1951
Vali1951  •  05 Septembrie 2023, 00:33

Bravo David!

VanBasten
VanBasten  •  04 Septembrie 2023, 18:40

Aceasta stire nu are niciun comentariu. Felicitari, David! Mare caracter

Vezi toate comentariile (2)
Comentează