SPORTURI  »  ALTELE  »  JO 2012

PREMIERĂ Olimpiada de la Londra va fi prima competiţie sportivă transmisă în format 3D

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 20:08

Premieră în lumea sportului şi a televiziunii! Olimpiada din 2012, de la Londra, va fi transmisă şi în format 3D. Concernul Panasonic se va ocupa de toate detaliile, urmînd să transmită aproape 10 ore zilnic în format tridimensional. Asta înseamnă peste 200 de ore din întreg evenimentul.

Bineînţeles, ceremonia de deschidere de pe 27 iulie, dar şi ceremonia de final de pe 12 august vor fi transmise în acest format. Li se adaugă mai multe competiţii de atletism, gimnastică, înot şi sărituri în apă.

Creatorii proiectului speră să scoată bani frumoşi de pe urma Olimpiadei de anul viitor, mai ales că Panasonic e printre puţinele firme care produc televizoarele care pot recepta semnalul 3D.

"Nu e nici o îndoială că Olimpiada ne va oferi poate cel mai bun conţinut 3D din punct de vedere al pieţei. Una e să vezi un film şi e cu totul altcev a să vezi o competiţie sportivă, pe care oamenii o percep cu totul altfel. Transmisiile TV vor schimba cu totul experienţa sportului văzut la televizor", spun reprezentanţii companiei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ghe_rares
ghe_rares  •  02 Septembrie 2011, 07:59

Turnee de Grand Slam transimise 3D de 2 ani, campionatul Angliei transmis 3D de 2 ani, campionatul mondial de fotbal transmis 3D... sau astea nu sunt sporturi? Aveti un stil a la OTV.... "Senzational! Poti porni TV-ul de la telecomanda! In premiera va anuntam acest lucru, pentru ca altii nu se sinchisesc sa scrie un lucru evident! Senzational!"

demolator74
demolator74  •  01 Septembrie 2011, 21:33

//marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

silentran
silentran  •  01 Septembrie 2011, 21:14

roland garros a fost transmis 3d si in romania, deci oplimpiada nu va fi prima competitie sportiva transmisa in 3d

Vezi toate comentariile (4)
Comentează