SPORTURI  »  ALTELE  »  PATINOARUL MIHAI FLAMAROPOL

Primăria Capitalei a anunțat stadiul lucrărilor la Patinoarul Mihai Flamaropol

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2019 14:41

Primăria Capitalei a emis un comunicat prin care anunță stadiul lucrărilor de modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol. 

„Primăria Municipiului București derulează lucrări de refacere și modernizare a patinoarului Mihai Flamaropol, pentru realizarea unui spațiu modern pentru sporturi pe gheață, dotat și echipat la standarde înalte de calitate.

Se dorește includerea sa atât în circuitele competiționale internaționale, cât și într-un circuit sportiv public permanent. În prezent, lucrările la obiectivul de investiții Patinoar Flamaropol sunt executate în proporție de 35%”, se arată în comunicatul PMB.

DATELE PROIECTULUI

Proiectul construcției noului patinoar area o valoare estimată  deaproximativ 100 de milioane lei (circa 22 de milioane euro). Noul complex sportiv va avea o capacitate de 3.100 de locuri.

Construcția va avea o dublă funcțiune: atât patinoar, cât și un centru sportiv și de agrement care va conține bazin de înot, wellness, sală de baschet, săli de fitness și aerobic și spații pentru discipline de sport urban (skateboarding, skating, biking și escaladă).

Acoperișul clădirii va fi pietonal și va conține un spațiu amenajat special pentru practicanții de sporturi pe role, skate sau bicicletă. Complexul va fi prevăzut cu 108 locuri de parcare, destinate publicului și sportivilor, dar și cu magazine de echipamente sportive, cafenele și restaurante, anunță Primăria Municipiului București.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează