SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Protestul sportivilor: sabrerii şi sabrerele din Ucraina boicotează concursurile din Rusia

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 martie 2014 22:55

Sabrerii şi sabrerele ucraineni nu vor participa la etapa de Cupă Mondială de la Moscova, care se desfăşoară în acest week-end, pentru a protesta împotriva acţiunilor Rusiei în Crimeea.

"Federaţia ucraineană şi echipele ei nu pot ignora ce s-a întîmplat pînă acum, de aceea nu vor participa la concursurile de la Moscova", se arată într-un comunicat.

Dacă la băieţi absenţa nu este una de impact, la feminin va lipsi campioana mondială şi liderul clasamentului, Olga Harlan.

În concursul masculin, România va avea patru reprezentanţi pe tabloul de 64, care se dispută azi: Dolniceanu, Badea, Sîrbu şi Gălăţanu. Concursul pe echipe va avea loc mîine.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează