SPORTURI  »  ALTELE  »  FR POLO

Răspunsul FR Polo după dezvăluirile Gazetei: "Echipamentele au fost preluate de Vlad Hagiu!"

Sursă: Türkiye Sutopu Federasyonu (Facebook)
Sursă: Türkiye Sutopu Federasyonu (Facebook)

Articol de - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 02:13

Duminică dimineaţă, gsp.ro a anunţat în premieră cazul "naţionalei" de polo U17, plecată la un turneu important din Istanbul, Turcia, fără echipamente, halate ori prosoape

Părinţii au acuzat că de vină este FR Polo, care n-a oferit un răspuns oficial pe durata zilei de ieri.

Federaţia a reacţionat la o zi distanţă prin preşedintele Liviu Răducanu. Acesta a menţionat că "În octombrie 2014, Federaţia Română de Polo a achiziţionat un număr de 30 de costume de baie pentru fete, care au fost preluate de antrenorul Hagiu Vlad pentru a fi distribuite lotului feminin".

Iată, integral, răspunsul remis de Liviu Răducanu:

Fetele lui Vlad Hagiu au cucerit medaliile de bronz duminică, după ce au reuşit două victorii (15-9 cu Bulgaria, 12-4 cu Turcia), un egal (7-7 cu Croaţia) şi au pierdut un meci (3-13 cu Serbia) la turneul de la Istanbul. Competiţia a fost una preliminară Jocurilor Europene ce vor fi organizate la Baku.

Gabriela Popescu, mama uneia dintre sportive, Beatrice Popescu, a fost cea care a vorbit pentru gsp.ro: "Fiicei mele i s-a rupt costumul, am luat avionul pentru a-i aduce schimbul"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Februarie 2015, 11:40

...e bun si locul trei ...

i.bogdan
i.bogdan  •  03 Februarie 2015, 09:08

Incompetenta! O echipa nationala reprezinta interesele tarii si presedintele federatiei habar nu are de echipa de polo feminina. Doar costume? Dar halate, papuci, prosoape, genti, treninguri... poate presedintele nu stie ca nationala reprezinta ROMANIA! Raspunsul e clar: presedintele nu este interesat de aceasta ramura feminina si nu o respecta. Pentru ca sint femei si sint inferioare barbatilor? Cum a ajuns exemplarul asta presedinte? Ar trebui facuta o ancheta cu dezvaluiri despre ce se intimpla in acest sport. Meciuri aranjate, arbitrii corupti, furtul banilor din buget etc. Cit a fost sportiv...o fi fost bunicel, dar dupa asta.. poate ar fi fost mai bun la un alt sport: batai in noroi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează