SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE RALIURI

Raul Badiu „zboară” în Campionatul Mondial de Raliuri: vrea podiumul în Estonia

Foto: Raul Badiu / facebook
Foto: Raul Badiu / facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2021 16:38 / Actualizat joi, 15 iulie 2021 16:38

Singurul român care concurează în Campionatul Mondial de Raliuri (WRC), Raul Badiu, se află în top 3 la juniori după antrenamentele de la Raliul Estoniei. Sibianul își dorește primul podium în competiția mondială.

După ce în Portugalia s-a aflat mereu în top, dar a întâmpinat probleme tehnice, fiind forțat să abandoneze, Badiu este determinat să spargă gheața în Estonia. Anul trecut, pilotul român încheia pe 8 în țara baltică.

„E un moment important pentru noi și o clasare în top, pe care o vânăm de multă vreme, ar confirma eforturile noastre din tot acest timp pentru a fi în cea mai importantă competiție de raliuri din lume. 

Suntem mândri că reprezentăm România și vrem să ducem tricolorul cât mai sus”, a spus Badiu înaintea startului oficial, care va avea loc diseară.

Raul Badiu va pilota un model Ford Fiesta Rally 4 și îl va avea copilot pe Rareș Fetean. Anul trecut, cei doi au terminat pe 3 la juniori în etapa europeană din Ungaria și au câștigat Cupa Dacia pe plan intern.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează