ALTELE  ·  MONDIAL

Rezultat remarcabil pentru România la etapa Campionatului Mondial în proba de bob 2 persoane

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 22:12

Rezultat remarcabil pentru România la etapa Campionatului Mondial în proba de bob 2 persoane, desfășurată la Koenigssee în Germania. 

Echipajul de bob, format din pilotul Mihai Tentea și împingătorul Ciprian Darocsi, a obținut la această competiție internațională locul 9 din cele 26 de echipaje prezente la start. Într-o disciplină sportivă în care diferența se măsoară în sutimi, tinerii noștri sportivi au reușit să aibă coborâri constante în ambele manșe de concurs și să se claseze pentru prima dată în top 10 la un Campionat Mondial.

Într-un concurs extrem de disputat, Mihai Tentea și Ciprian Darocsi s-au clasat pe locul 9 (1:39.69), reușind să surclaseze 17 echipaje. Locul 1 a fost ocupat de echipajul Germaniei, Friedrich Francesco / Margis Thorsten (1:38.66). Pe locul 2 s-au clasat canadienii Kripps Justin / Stones Cameron, iar pe locul 3 reprezentanții Germaniei, Walther Nico / Schwenzfeier Malte (1:39.19). 

Mihai Tentea și Ciprian Darcosi sunt legitimați la Clubul Sportiv Muscelul 
Câmpulung și se pregătesc sub îndrumarea antrenorului Iulian Păcioianu. În 
palmaresul celor doi sportivi, ambii în vârstă de 22 de ani, se numără o medalie de aur la Campionatele Europene rezervate sportivilor sub 23 de ani și titlul de campioni europeni, precum și participarea la Jocurile Olimpice de la PyeongChang.Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1