ALTELE  ·  MONDIAL

Rezultat remarcabil pentru România la etapa Campionatului Mondial în proba de bob 2 persoane

Sambata, 25 Ianuarie, 22:12

Rezultat remarcabil pentru România la etapa Campionatului Mondial în proba de bob 2 persoane, desfășurată la Koenigssee în Germania. 

Echipajul de bob, format din pilotul Mihai Tentea și împingătorul Ciprian Darocsi, a obținut la această competiție internațională locul 9 din cele 26 de echipaje prezente la start. Într-o disciplină sportivă în care diferența se măsoară în sutimi, tinerii noștri sportivi au reușit să aibă coborâri constante în ambele manșe de concurs și să se claseze pentru prima dată în top 10 la un Campionat Mondial.

Într-un concurs extrem de disputat, Mihai Tentea și Ciprian Darocsi s-au clasat pe locul 9 (1:39.69), reușind să surclaseze 17 echipaje. Locul 1 a fost ocupat de echipajul Germaniei, Friedrich Francesco / Margis Thorsten (1:38.66). Pe locul 2 s-au clasat canadienii Kripps Justin / Stones Cameron, iar pe locul 3 reprezentanții Germaniei, Walther Nico / Schwenzfeier Malte (1:39.19). 

Mihai Tentea și Ciprian Darcosi sunt legitimați la Clubul Sportiv Muscelul 
Câmpulung și se pregătesc sub îndrumarea antrenorului Iulian Păcioianu. În 
palmaresul celor doi sportivi, ambii în vârstă de 22 de ani, se numără o medalie de aur la Campionatele Europene rezervate sportivilor sub 23 de ani și titlul de campioni europeni, precum și participarea la Jocurile Olimpice de la PyeongChang.Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1