ALTELE  ·  COVID-19

„Rezultatele să fie pe masa mea!” » Președinții de federații acuză MTS că a venit cu o cerere aberantă!

Articol de — Duminica, 17 Mai, 14:44

Ministrul Ionuț Stroe a cerut ca rezultatele testelor sportivilor care intră în cantonament să ajungă și la MTS. „O aberație!”, comentează președinții de federații

Toți sportivii olimpici, calificați la JO sau cu potențial de calificare, vor intra săptămâna viitoare în cantonament la bazele anunțate de Ministerul Tineretului și Sportului: baza nouă de la Snagov, care aparține MTS, sau Complexul Olimpic de la Izvorani, care aparține COSR.

Luni, marea majoritate a sportivilor vor efectua testele COVID-19, la Regina Maria, pentru a se demonstra că sunt sănătoși, urmând ca marți să primească și rezultatele. Imediat vor putea intra și în cantonament. 

Ministrul tineretului și sportului, Ionuț Stroe, a cerut însă în mod expres ca rezultatele testelor să ajungă mai înainte la minister. „Niciun sportiv nu va intra în bazele de pregătire până când rezultatele nu vor ajunge pe masa mea!", le-ar fi spus ministrul reprezentanților federațiilor sportive.

„O mare aberație", au comentat președinții. „Domnul ministru are, mai nou, și competențe medicale? Suferă după imagine. Mai bine ar fi trimis mai repede Ordinul la Monitorul Oficial și sportivii ar fi putut intra de luni, 18 mai, în cantonament, nu pe 20, cum se va întâmpla acum", au comentat și sportivii.

Citește și alte știri de sporturi:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (1)

Adrian Popescu  •  17 Mai 2020, 16:57

Articol semnat de un jurnalist apropiat de organizatia PSD Oltenia...Rusine domnule ziarist

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1