SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPERBOWL

Anunțul momentului în SUA: Rihanna va face spectacol la pauza Super Bowl

Rihanna/ foto: Instagram +15   FOTO
Rihanna/ foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2022 12:45 / Actualizat luni, 26 septembrie 2022 13:26

Celebra cântăreață Rihanna (34 de ani) va face spectacol la pauza Super Bowl din 2023. Finala campionatului de fotbal american va fi pe 12 februarie.

Anunțul oficial a fost făcut de NFL. Rihanna va cânta în premieră la pauza Super Bowl, pe stadionul „Farm Stadium”, din Glendale, Arizona. Arena are 63.400 de locuri.

+11 FOTO

Rihanna va cânta la pauza Super Bowl 2023

„Rihanna e un talent al generației sale, care și-a început cariera de jos. De-a lungul timpului, ea a trecut peste numeroase obstacole, apărute la fiecare colț. Este o persoană născută în micuța insulă Barbados, care a devenit una dintre cele mai proeminente artiste din toate timpurile. 

De asemenea, are realizări și în lumea afacerilor și cea a entertainment-ului”, a declarat Jay-Z, celebrul cântăreț, șeful firmei care se ocupă de spectacolele muzicale de la pauza Super Bowl. 

„Rihanna este o artistă care apare la o generație. Ea reprezintă o forță culturală datorită carierei sale. Abia așteptăm să colaborăm cu ea și să aducem fanilor un nou spectacol pe cinste fanilor”, a spus și Seth Dudowsky, șeful departamentului „Muzică” din cadrul NFL.

Citește și:

Wanda Nara anunță despărțirea: „E foarte dureros! E mai bine să aflaţi de la mine”! Ce a replicat Mauro Icardi

FOTO Strategie reușită: a pozat sexy pe Instagram și e iubita unui fotbalist de Serie A

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează