SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE POLO

România a învins categoric Turcia în primul meci de la Euro » Debut în forţă

Articol de - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

România a trecut lejer ieri de Turcia, în primul meci la Europene, dar pentru "tricolori" urmează partidele de foc.

"Naţionala" de polo a României nu a avut emoţii în faţa Turciei, în primul meci la Campionatul European de la Zagreb. Elevii lui Istvan Kovacs s-au impus cu 12-6 în faţa turcilor, deşi primele două "sferturi" au fost destul de echilibrate, fiecare revenind băieţilor noştri cu 3-2.

"Am avut un start foarte slab, dar important e că pînă la urmă ne-am îndeplinit obiectivul. Victoria din acest meci e importantă pentru încrederea echipei", a declarat centrul Cosmin Radu, cel care a fost şi golgeterul României, cu 4 reuşite.

România s-a desprins decisiv în sfertul al treilea, cînd a dus scorul la 10-5. În ultimele opt minute "tricolorii" au încercat să menţină rezultatul, menajîndu-se pentru disputele mult mai grele care vor urma. La final a fost 12-6, golurile echipei noastre fiind marcate de Cosmin Radu 4, Diaconu şi Buşilă cîte 2, Chioveanu, Iosep, Negrean şi Kadar cîte 1.

"A fost important să începem turneul cu o victorie. E bine că am obţinut şi un succes la scor. Urmează însă meciuri mult mai dificile şi nu ne vom mai permite micile greşeli din disputa cu Turcia", a declarat şi antrenorul secund al României, Ladislau Balanov.

România joacă azi, de la ora 12:30, al doilea meci din grupa A. "Tricolorii" vor întîlni vicecampioana lumii, Spania, echipă cu care a împărţit victoriile în meciurile din Liga Mondială. Din grupa A mai fac parte Muntenegru, Italia şi Croaţia.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
alex_kfj
alex_kfj  •  30 August 2010, 10:55

Bravo baieti !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează