SPORTURI  »  ALTELE  »  TURNEUL PREOLIMPIC DE POLO

România-Grecia, în finala mică a Turneului Preolimpic de Polo

România joacă cu Grecia în finala mică a turneului preolimpic de polo
România joacă cu Grecia în finala mică a turneului preolimpic de polo

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 aprilie 2012 10:24

Naţionala de polo a României, care este deja calificată la JO de la Londra, a fost învinsă sîmbătă noapte de Spania, scor 11-6, în semifinalele turneului preolimpic de la Edmonton.

Scorul pe reprize a fost 3-1, 4-1, 3-3 şi 1-1, "tricolorii" cedînd disputa cu ibericii şi urmînd să joace ultimul meci duminică noapte, pentru medalia de bronz, cu Grecia. Muntenegru a învins Grecia în prima semifinală, cu 13-12, după prelungiri. Astel, Spania-Muntenegru va fi finala mare, iar România-Grecia finala mică a turneului preolimpic de la Edmonton.

Cele patru echipei sînt deja calificate la Jocurile Olimpice de la Londra. România revine la Olimpiadă, după 16 de ani de absenţă, la ediţia din 1996 clasîndu-se pe locul 11. La Jocurile Olimpice de la Londra sînt calificate, înaintea turneului preolimpic de la Edmonton, Marea Britanie (ţară organizatoare), Italia, Ungaria, Serbia, Croaţia, Australia, Kazahstan şi SUA.  Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc în 5 mai.  Competiţia masculină la JO de la Londra va debuta în 29 iulie.  (sursa: mediafax)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează