ALTELE  ·  SNOOKER

Ronnie O'Sullivan, NEMAIVĂZUT! Demonstrație uluitoare la București: a reușit primul break de 147 de puncte făcut în România

Duminica, 06 Octombrie

Englezul Ronnie O'Sullivan, 43 de ani, a reușit un break de 147 de puncte, așa-numitul break maxim în snooker, la meciul demonstrativ disputat aseară în București, contra campioanei mondiale en-titre de snooker feminin Reanne Evans.

Performanța este una uluitoare! E primul break de 147 de puncte făcut în România, chiar dacă e la un eveniment demonstrativ.

Ronnie a venit la București la gala disputată la Circul Metropolitan și care îl comemora pe regretatul comentator de snooker de la Eurosport Marius Ancuța.

Un break de 147 de puncte presupune ca fiecare bilă roșie de pe masă să fie jucată în pereche cu bila neagră, după care trebuie introduse restul bilelor colorate. A fost reușit chiar în primul frame din cele 7 disputate contra lui Reanne Evans, într-un meci arbitrat de românul Alex Crișan.

De 5 ori campion mondial, O'Sullivan are o carieră de 27 de ani, timp în care a reușit de „doar” 15 ori breakul maxim în competiții oficiale, record absolut pentru snookerul profesionist. 

vezi și:

VIDEO Gafă rară în timpul semifinalei CM de snooker: „Îmi pare rău, îmi pare foarte rău!”Un bărbat care a reclamat un transport de lemne a primit a 2-a zi un plic. Ce conținea

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus, Telekom 2
21:45 Fotbal, Premier League

Sheffield Utd - Arsenal

Eurosport
Program TV complet

Liga 1