SPORTURI  »  ALTELE  »  SURVIVOR

GALERIE FOTO Blonda de la Survivor All Stars trăiește într-o casă de un milion de euro! Vedeta a pozat complet goală, în cadă

Roxana Nemeș. Foto: Instagram +37   FOTO
Roxana Nemeș. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 15:17 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 15:28

Roxana Nemeș, în vârstă de 34 de ani, participă la Survivor All Stars. Cântăreața e pregătită pentru traseele dificile, însă nu și penru condițiile dificile din jungla din Republica Dominicană, acolo unde e filmat show-ul. Acasă, ea trăiește în lux, într-o vilă de un milion de euro. 

Printre vedetele care participă la „Survivor All Stars”, emisiunea care va începe pe 16 ianuarie la Pro TV, se numără și Roxana Nemeș. Ea va face parte din echipa Faimoșilor alături de Zannidache, TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Roxana Nemeș, Elena Ionescu, Ana Porgras și Ștefania Stănilă. 

FOTO. Roxana Nemeș participă la Survivor All Stars

+33 FOTO

La anunțul că va participa din nou la emisiune, Roxana Nemeș a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Și din nou la Survivor! Survivor All Stars.  Vedeți bine! Da! Nu e un deja vu. Așa credeam și eu, până aseară când cei de la Pro TV au anunțat că vom pleca. De abia aseară, am realizat că e real și că voi merge din nou în junglă Dominicană. M-au cuprins toate emoțiile!

Este o onoare și o mândrie, să fiu printre cei mai buni din toate sezoanele. Vă spun sincer că mi-e dor de adrenalină de pe trasee și de experiență în sine. De conexiunea pe care am avut-o acolo, cu Dumnezeu, cu Universul. Este ceva unic. Pentru mine, Survivor a fost o experiență care m-a uns pe suflet! Pe cât de grea, pe atât de interesantă și frumoasă! Mi-a schimbat viața! Acesta este și motivul pentru care am acceptat din nou această provocare”. 

Vedeta se pregătește de mai multe luni pentru competiția Survivor All Stars, merge la sală, face și diverse exerciții, totul pentru a da tot ce e mai bun în emisiune și pentru a aduce puncte echipei Faimoșilor. Roxana Nemeș va avea însă condiții grele de trai la Survivor All Stars, condiții foarte diferite față de luxul ei de acasă.

FOTO. Roxana Nemeș trăiește într-o vilă de un milion de euro

+33 FOTO

Roxana Nemeș și-a achiziționat o vilă în Băneasa. Vedeta și soțul ei, Călin Hagima, au investit un milion de euro în casa lor. „Am făcut-o verde și smart. Adică am pus panouri solare, puțuri, încălzire în pardoseală, pompe de căldură, iluminat led. În plus, toate device-urile din casă sunt pe telefon”, s-a lăudat cântăreața în mediul online.

Vila are două etaje și este foarte spațioasă. La parter se află garajul, un living, o baie, bucătăria și o terasă închisă, cu ieșire către piscină. La etaj, aceștia au amenajat un birou cu baie, două dormitoare, fiecare cu baie proprie. Dormitorul lor este legat de dressingul lui Călin, după care se află și baia, acolo unde vedeta a pozat complet goală, în cadă. 

Dressingul Roxanei Nemeș este unul impresionant și se află la parter. Vedeta și-a așezat gențile, pantofii, bijuteriile și hainele exact ca în magazinele de lux. „De când așteptam momentul să vă arăt, la ce am muncit de un an și jumătate. În ce am investit tot sufletul nostru. Mulțumesc, tuturor celor care s-au implicat în proiectul nostru”, a transmis artista pe una din rețelele de socializare.

Citește și:

Filmarea provocatoare prin care cea mai sexy jucătoare de golf și-a întărâtat fanii: „Cameramanul a intrat în TOP 5 cei mai detestați oameni”
METROSPORT
Filmarea provocatoare prin care cea mai sexy jucătoare de golf și-a întărâtat fanii: „Cameramanul a intrat în TOP 5 cei mai detestați oameni”
Pilar Rubio a rupt tăcerea în legătură cu despărțirea de Sergio Ramos
SPANIA
Pilar Rubio a rupt tăcerea în legătură cu despărțirea de Sergio Ramos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
pointmax
pointmax  •  21 Decembrie 2023, 19:02
Postat de BindenDanDat pe 21 Decembrie 2023, 16:29

Si totuși, la fiecare d’asta exista si cate un Irinel Columbeanu. I don’t know why, I don’t know why…

cu irinel columbeanu era bine,dar ea s-a casatorit cu unchiul fester. diferenta de varsta fiind cat de cat normala. 5 este media,aici a fost 9. dar repet,cu columbeanu era bine pe langa unchiul fester asta cu care s-a casatorit.

Valak
Valak  •  21 Decembrie 2023, 17:31

Fix asta ma intereseaza pe mine sau pe altii, ce face una bucata femeie de moravuri usoare pe platforme pt adulti in casa la ea cumparata din serviciile oferite.

Alex1975
Alex1975  •  21 Decembrie 2023, 16:57

Promvati toate *** ..columbeanu 2...se stie ce ***.mare este ..toata lumea mondena o cunoaste numai *** si *** are life ul romanesc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează