SPORTURI  »  ALTELE  »  COMPETIȚIE

VIDEO+FOTO Finalistul competiției de dat palme: „Am renunțat pentru că-mi era milă!”. Sandu Lungu a intervenit: „N-ai vrut să duci banii acasă? Hai, mă, mă lași!”

Alex Gorczyca +18   FOTO
Alex Gorczyca

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2023 10:10 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2023 11:10

Săptămâna aceasta a avut loc în București o competiție neobișnuită, în care 8 concurenți s-au pălmuit în meciuri 1 versus 1, într-un sistem eliminatoriu, până când unul singur a rămas în picioare.

Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme organizată de RXF România, la capătul unor dueluri care l-au lăsat desfigurat.

Campionatul de luat palme
editorial alin buzărin
Campionatul de luat palme

Adversarul din finală, Alex Gorczyca, a apărut cu detalii pe rețelele de socializare, după „meci”, susținând că a dat înapoi intenționat și l-a lăsat să câștige pe Comșa. 

„Așa arăt eu, nu vreau să știu cum arată colegul, am renunțat pentru că-mi era milă, nu că nu mai puteam. Am rezistat pe picioare, nu ca el. Am o umflătură care va trece. Respectele mele pentru el, a dus foarte bine, e un bun încasator. 

Lovește și destul de tare, doar că e inconștient. Sper să înțelegeți de ce am renunțat, nu vreau să am pe nimeni pe conștiință”, a spus Alex Gorczyca pe TikTok.

Replica a venit de la luptătorul Sandu Lungu, care a fost arbitrul întâlnirii: „Băiatul ăla din finală trebuia să-și asume, să nu-i fie rușine că a pierdut. El zice că i-a fost milă, ok, dar încă după primul meci Simion era așa, umflat, tumefiat, în finală așa a mers. Trebuia să dai mâna cu el, poftim banii, tu ești învingător. 

Să fii fair-play adevărat. I-ai dat 12-13 palme, așa milă ți-a fost de el?! N-ai vrut să duci banii acasă? Hai, mă, mă lași! Mila apare după o palmă, două, erai «băiat». Vii acum și spui că de milă... erai terminat, eram lângă tine și am văzut. 

După primele 3 palme a început să te doară, nu ți-a mai convenit, îți picura transpirația, ai zis că-ți dă la ochi, la ureche, ai început să găsești motive, că ai fost rănit... Ești foarte puternic, jos pălăria!”, a spus Lungu.

Atenție, imagini șocante! Desfigurat pentru 5.000 de euro în cea mai barbară competiție din România

Competiția a fost organizată de promoția românească RXF și câștigată de un bărbat de 24 de ani din Alba Iulia, Sorin Simion Comșa, învingător deși meciul din finală, cu Alex Gorczyca, l-a lăsat cu fața deformată.

Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
Sorin Comșa vs. Alex Gorczyca // sursă foto: Instagram @ rxfmma
+14 FOTO

Imagini șocante din competiția de dat palme de la București

Deși palmele primite de la oponentul din finală l-au desfigurat, Sorin nu a cedat. A continuat să lovească, iar Gorczyca a abandonat în cele din urmă, l-a anunțat pe arbitrul Sandu Lungu că se dă bătut.

Sorin Comșa a câștigat, astfel, premiul de 5.000 de euro. Iar imaginile în care el este pălmuit și în care poartă centura au devenit virale, s-au răspândit rapid la nivel internațional.

Câștigătorul are jumătatea stângă a feței umflată, însângerată, și abia ține ochiul stâng deschis. Dar chiar și așa a avut puterea să zâmbească.

M-am înscris la acest concurs din întâmplare. Mi-a apărut o reclamă pe Facebook și am zis «de ce nu?»

În majoritatea timpului stau la terase cu prietenii, în restul timpului liber frecventez sala de fitness. Prietenii și familia mă susțin de acasă.

Părinții mei au fost destul de șocați când au auzit că voi participa la concurs, dar până la urmă au fost de acord. Bineînțeles că voi câștiga premiul cel mare, am încredere în forțele mele”, spunea Sorin înaintea competiției”, a spus Comșa.

Cum arăta Sorin Simion Comșa înainte de turneu:

Finalistul competiției de dat palme: „Am renunțat pentru că-mi era milă!”. Sandu Lungu a intervenit: „N-ai vrut să duci banii acasă? Hai, mă, mă lași!”

Finala RXF Slap

Mai multe știri din sporturi: 

Sorana Cîrstea, OUT de la Australian Open! Răsturnare nefericită, după întreruperea cauzată de ploaie

Anunțul momentului în sportul românesc! Robert Glință și-a anunțat retragerea: „Resursele sunt epuizate, fac pasul înapoi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
un_observator
un_observator  •  22 Ianuarie 2023, 00:47

Ăsta este "sport " rusesc. La ce v-ați fi așteptat? E practicat de ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  21 Ianuarie 2023, 18:04

Pe când "campionatul mondial" d*** ???...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Don_Carlo
Don_Carlo  •  21 Ianuarie 2023, 13:22

Asta-i sport? N-ar trebui nicio autorizație și nicio publicitate ptr asa ceva. Grecii din antichitate de ce dracu nu s-au gândit atunci la barbaria asta? Tt felul de sporturi inventate de dragul teribilismului.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează