SPORTURI  »  ALTELE  »  CSNB "LIA MANOLIU"

S-a închis şi bazinul

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2008 00:00

Din cauza exploziei de duminică, antrenamentele din sala de atletism şi bazinul acoperit de înot au fost suspendate

După sala de atletism afectată de explozia de duminică, a fost închis şi bazinul acoperit de nataţie din cadrul Complexului Sportiv Naţional "Lia Manoliu". "S-a cerut efectuarea unei expertize în regim de urgenţă ca să nu fie, Doamne fereşte, probleme cu structura de rezistenţă. Pînă atunci se închide totul", a declarat ieri directorul bazei sportive, Emil Cişmaş.

Şeful CSNB a spus că se încearcă terminarea expertizei pînă joi, mai ales că sîmbătă este programat un Grand Prix de atletism. "Aici se antrenau toţi atleţii din loturile naţionale aflaţi în acest moment în Capitală. Oricum, majoritatea olimpicilor se pregătesc în străinătate", a precizat Sorin Matei, preşedintele FRA, adăugînd că în aceste zile atleţii se vor antrena afară, pe stadion.

Cît priveşte bazinul acoperit de nataţie, acesta a fost închis pentru efectuarea de reparaţii la conductele termice afectate de suflul exploziei. "Zona cu bazinul nu a avut nimic de suferit, dar problema e cu încălzirea", a declarat ieri secretarul general al FRN, Ştefan Iamandi. Oficialul a adăugat că singurul înotător din lotul olimpic care se antrena în acest moment în bazinul de la "Lia Manoliu" este Dragoş Coman. "Oricum, Coman trebuie să plece la un concurs preolimpic la Beijing. Pînă atunci va face pregătire fizică, iar dacă este cazul, va merge la Piteşti."
Duminică dimineaţa, la ora 07:00, o explozie provocată de o acumulare subterană de gaze s-a produs în zona sălii de atletism şi a bazinului descoperit de înot din cadrul CSNB "Lia Manoliu". Nu s-au înregistrat victime.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează