SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Sabrerii pe cinci » Echipa masculină a României se întoarce fără medalie de la Strasbourg

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 22:59

Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Ciprian Gălăţanu şi Iulian Teodosiu s-au clasat ieri pe locul al cincilea la Campionatele Europene de la Strasbourg.

Sabreii antrenaţi de Mihai Covaliu au intrat direct în sferturi de finală, unde au fost învinşi de Belarus cu 45-41, astfel că au intrat în lupta pentru locurile 5-8, unde au trecut pe rînd de Ucraina, cu 45-35, şi apoi de Ungaria, cu 45-38.

Echipa României s-a confruntat cu probele medicale la această competiţie, Dolniceanu acuzînd dureri la gleznă, iar Alin Badea la muşchii inghinali. Tot ieri, echipa feminină de floretă s-a clasat pe locul al optulea.

Cu aceste două probe pe echipe s-a încheiat actuala ediţie a CE, unde România şi-a trecut în palmares două medalii: un aur cucerit de echipa feminină de spadă şi un bronz adus de spadasina Simona Gherman la individual.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează