SPORTURI  »  ALTELE  »  SALĂ POLIVALENTĂ

FOTO O nouă sală polivalentă a fost inaugurată azi! Investiție de 100 de milioane de lei

Articol de GSP - Publicat joi, 08 decembrie 2022 18:06 / Actualizat joi, 08 decembrie 2022 19:32

Compania Națională de Investiții a anunțat că azi a avut loc inaugurarea noii Săli Polivalente de la Pitești.

Denumită Pitești Arena, sala polivalentă are o capacitate maximă de 5.890 de locuri, inclusiv scaune retractabile sau locuri în picioare pe terenul de joc în cazul concertelor, după cum anunță CNI, și poate fi folosită pentru meciuri de handbal, baschet și volei, dar ar putea organiza și alte evenimente.

Din imagini, reiese că arena este dotată cu aproximativ 4.000 de scaune.

Arena a costat 102,04 milioane de lei, bani plătiți din banii CNI.

FOTO. S-a inaugurat sala polivalentă din Pitești

„Ceea ce vedeți e doar un început. În ianuarie 2023, vom inaugura unul dintre cele mai moderne bazine olimpice din România, iar tot anul viitor va începe construcția viitorului stadion «Nicolae Dobrin», un stadion la cele mai înalte standarde internaționale”, a declarat Cristian Gentea, primarul din Pitești, potrivit Adevărul.

Astăzi, 8 decembrie, a avut loc inaugurarea unei noi săli polivalente în România! Este vorba despre Pitești Arena, o investiție CNI, cu finanțare asigurată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei. 

Noua sală de sport, în valoare de 102,04 milioane lei, are o capacitate maximă de 5.890 de locuri (inclusiv scaune retractabile/sau locuri în picioare pe terenul de joc în cazul concertelor) și respectă criteriile de omologare ale federațiilor continentale pentru sporturi de echipă indoor (handbal, baschet, volei) pentru organizarea campionatelor și cupelor naționale și internaționale. 

Pitești Arena dispune de 48 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cu însoțitor dar și de 6 vestiare pentru sportivi, 2 vestiare pentru arbitri, 2 zone de antrenament și încălzire dotate cu aparate de fitness și forță, zonă de saună și bazine cu apă, zonă de prim ajutor și cabinet medical precum și zona teste anti-doping. Totodată sunt prevăzute și săli pentru conferințe de presă, mini-studio transmisie, zone administrative și tehnice. Inaugurarea a fost marcată printr-o competiție națională de karate - Campionatul Național de Karate Asihara, organizat în colaborare cu Federația Română de Arte Marțiale și Ministerul Sportului 

- comunicat CNI

Citește și: 

Necalificarea României în Schengen, comentată de Adrian Porumboiu: „O umilință! Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, dar politicienii sunt și mai proști!”

Meci din Cupa României, cu două penalty-uri și gol direct din corner, suspectat de aranjament la pariuri: „Cotele pe goluri s-au prăbușit” » Cum explică președintele și antrenorul echipei bătute cu 4-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  09 Decembrie 2022, 16:05

Niste spitale din bani publici mai facem si noi?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close