ALTELE  ·  SCANDAL ÎN TVR

Scandal în TVR! Președintele Doina Gradea este prezentă la Jocurile Europene de la Minsk, dar pentru reporteri nu sunt bani: „O rușine uriașă”

FOTO: Facebook MTS // Doina Gradea, președintele TVR, alături de George Boroi, Bogdan Matei, minstrul Tineretului și Sportului și Mihai Covaliu, președintele COSR, în satul olimpic de la Minsk.
FOTO: Facebook MTS // Doina Gradea, președintele TVR, alături de George Boroi, Bogdan Matei, minstrul Tineretului și Sportului și Mihai Covaliu, președintele COSR, în satul olimpic de la Minsk.

Vineri, 21 Iunie 2019

Președintele televiziunii publice, Doina Gradea, e prezentă în delegația oficială a României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Europene de la Minsk. Niciun reporter sau comentator al TVR nu a fost trimis însă la fața locului, pentru că nu sunt bani.

Azi a început la Minsk a doua ediție a Jocurilor Olimpice Europene la care România participă cu o delegație formată din 123 de sportivi. Pe stadionul „Dinamo”, din Minsk, va avea loc în această seară festivitatea de deschidere.

Ministerul Tineretului și Sportului semnalează faptul că la festivitate vor asista minstrul Bogdan Matei și secretarul de stat Remus Munteanu.

„Ministrul a făcut o vizită în Satul Olimpic al sportivilor și a participat la o ședință de lucru la care au mai fost prezenți președintele COSR Mihai Covaliu, secretarul general al COSR, George Boroi, președintele TVR, Doina Gradea, și alți oficiali ai delegației României”, este postarea Ministerului pe Facebook.

Aceasta a suscitat însă vii comentarii între angajații TVR.

Narcis Șelaru, angajat al departamentului Sport din cadrul TVR a făcut următorul comentariu la postarea MTS:

O rușine uriașă. Niciun reporter TVR la Minsk, niciun comentator! Totul se face din studio. Suntem însă reprezentați la nivel înalt, normal, sunt peste 100 de ore de transmisiuni în direct. Era mare nevoie de așa ceva. Am auzit că acum își caută kimono pentru Tokyo (n.r. JO 2020)”.

„A plecat să mai uite de rușinea de a pierde transmiterea Festivalului George Enescu”, a comentat altcineva. Încă de la prima ediție a Festivalului internațional „George Enescu”, Televiziunea Română avea calitate de coproducător al evenimentului și a asigurat transmiterea acestuia. Dar anul acesta, televiziunea publică nu va mai difuza festivalul, ci postul TV Trinitas.

vezi și:

Minsk 2019 European Games // Gata pentru Minsk! 123 de sportivi români participă la Jocurile Europene din BelarusCe s-a ales de Puya, băiatul rău al hip-hopului. I-au plăcut femeile, dar acum s-a aflat cum a ajuns să locuiască

Libertatea

Comentarii (2)

Romeo Creanga  •  22 Iunie 2019, 00:13

Frecalaul asta a vazut si prima repriza?

bazinga  •  21 Iunie 2019, 19:57

TIPIC ROMANESC!

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Dubai

Digi 2
18:30 Handbal F, Liga Campionilor

CSM București - FTC

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 2

Universitatea Cluj - FC Argeș

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Ligue 1

Nice - Brest

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Bayern Munchen - Paderborn

Digi 2
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Napoli

Digi 3
21:45 Fotbal, Ligue 1

Metz - Lyon

Digi 4
Program TV complet

Liga 1