SPORTURI  »  ALTELE  »  SCANDAL

Scandal monstru la națională » Căpitanul și vice-căpitanul au fost dați afară pentru că au trișat! Primul ministru cere măsuri dure

Cameron Bancroft, stânga, și Steve Smith, dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages
Cameron Bancroft, stânga, și Steve Smith, dreapta // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 martie 2018 12:28

Steve Smtih și Cameron Bancroft, căpitanul și vice-căpitanul naționalei de cricket a Australiei au fost dați afară după un scandal imens.

După un meci test, desfășurat în Africa de Sud, cei doi australieni au fost acuzați că au trișat. Cei doi au folosit obiecte străine pentru ca mingea să obțină un efect invers, fapt interzis de regulament.

 balls
Jucătorii au luat un obiect galben de pe minge, care se afla în buzunar

Într-o conferință de de presă, de după meci, Steve Smith a recunoscut că a plănuit să trișeze, potrivit Daily Mail. Federația Australiană a anunțat că va deschide o anchetă și va lua măsurile necesare.

Mai mulți jucători legendari de cricket, precum Shane Warne, Adam Gilchrist și Allan Borde, i-au criticat pe cei doi. În plus, și primul ministru al Australiei, Malcolm Turnbull, este extrem de interesat de caz, cerând măsuri imediate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Martie 2018, 16:06

autorul acestui articol anonim nu cred ca are nici macar diploma de la fara frecventa de la spiru.

1873655022669386
Lica Valentin  •  25 Martie 2018, 14:21

Smith si Warne nu au fost, propriu-zis, dati afara, ci capitania a fost data lui Tim Paine. Smith e pe teren astazi, in ziua 4 a meciului impotriva Africii de Sud, dar ca simplu jucator. Bancroft a fost lasat pe banca.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  25 Martie 2018, 14:15

Măi băieți,voi știți să dați o explicație la o fotografie pe care o preluați de la alții? :) :) :) Cum adică:,,David Werner, stânga, și Steve Smith, stânga // FOTO: Guliver/ GettyImages''??????Eu văd clar că unul dintre ei stă la dreapta celuilalt.Deci trebuie trecut la unul stânga și la unul dreapta,altfel s-ar crede că unul stă în poala celuilalt. :) :) :) Corectați explicația fotografiei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează