SPORTURI  »  ALTELE  »  JOCURILE OLIMPICE

SCANDAL Unde se duc biletele pentru Londra 2012? La fiul lui Muammar Gaddafi!

Muhammad Gaddafi
Muhammad Gaddafi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 15 iunie 2011 17:04

În timp ce 250.000 de oameni care s-au înscris online la loteria biletelor olimpice au rămas pe dinafară, iar sistemul de redistribuţie este greoi, confuz şi scump, Comitetul de organizare a JO 2012 a decis să ofere tichete la marea competiţie unor personaje cel puţin controversate.

Libia a primit cîteva sute de bilete. Organizatorii de la Londra spun că au oferit aceste tichete Comitetului Olimpic Libian, nu unei persoane anume. Dar preşedinte al acestui for este Muhammad Gaddafi, fiul colonelului Gaddafi, iar Marea Britanie este parte a acţiunii militare pe care NATO o desfăşoară în Libia.

Aproximativ un milion din cele 8,8 milioane de bilete disponibile la Olimpiada de anul viitor au fost alocate comitetelor olimpice naţionale. Prin urmare, ţări ca Zimbabwe sau Burma au primit şi ele bilete.

Gaddafi, fiul său şi alte persoane din Libia nu au voie să pătrundă în spaţiul Uniunii Europene.

O altă veste care i-a tulburat pe cei care vor să achiziţioneze mult-rîvnitele tichete la Jocurile Olimpice de la Londra a fost cea potrivit căreia Lakshmi Mittal, care, cu 35 miliarde de euro, este considerat cel mai bogat om din Marea Britanie, a primit 5.000 de bilete. 


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează