SPORTURI  »  ALTELE  »  ANCHETĂ

Înspăimântător » Scheletul găsit pe un șantier din Roma ar putea fi cel al româncei Andreea Rabciuc, fostă campioană la tir sportiv

Scheletul găsit pe un șantier din Roma i-ar putea aparține Andreei Rabciuc, fostă campioană la tir sportiv! / foto: Guliver/Getty Images
Scheletul găsit pe un șantier din Roma i-ar putea aparține Andreei Rabciuc, fostă campioană la tir sportiv! / foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 12:40 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 20:24

Descoperire șocantă a unui grup de muncitori italieni, pe un șantier din Roma: aceștia au dat peste un schelet despre care anchetatorii bănuiesc că ar putea fi al româncei Andreea Rabciuc, fostă campioană la tir sportiv. Tânăra era de negăsit din martie 2022, atunci când fusese dată dispărută. 

Pe 12 martie 2022, Andreea Rabciuc, fostă campioană a României la tir sportiv, a dispărut fără urmă în Italia, în provincia Ancona. Acesta n-a fost găsită nici la un an de la momentul în care apropiații o văzuseră pentru ultima oară, detaliu care, în ochii anchetatorilor, a scăzut drastic probabilitatea ca aceasta să mai fie în viață. 

Scheletul găsit pe un șantier din Roma i-ar putea aparține Andreei Rabciuc

Ultimele informații prezentate de presa din Italia sunt teribile. O descoperire macabră de pe un șantier din capitala Italiei ar putea fi în strânsă legătură cu dispariția misterioasă a româncei. 

Concret, există suspiciuni că rămășițele i-ar aparține Andreea Rabciuc, notează publicația Roma Today

Un schelet uman a fost găsit pe șantierul din via Ettore Fieramosca, în Casal Bertone, iar colierul găsit în dreptul rămășițelor umane i-ar putea aparține tinerei din România. Procurorii de caz au dispus examinarea ADN, informează Știrile ProTV.

Înspăimântător » Scheletul găsit pe un șantier din Roma ar putea fi cel al româncei Andreea Rabciuc, fostă campioană la tir sportiv
Andreea Rabciuc / Sursă foto: Roma Today

Multiplă campioană națională la tir sportiv, Andreea Rabciuc a fost legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava și a făcut parte din lotul României de seniori.

„A întâlnit persoanele nepotrivite, iar viața ei s-a dus de râpă”

Conform informațiilor apărute la dosar în ultimul an, tânăra, care era stabilită în Jesi, în provincia Ancona, traversa mai multe probleme personale, aspect confirmat și de apropiații acesteia. 

După ce a întâlnit persoanele nepotrivite, viața ei s-a dus de râpă”, afirma partenerul mamei Andreei, într-un dialog cu presa din Peninsulă. 

Primăvara aceasta, în ziua în care se împlinea un an de la dispariția Andreei, mama ei transmitea un mesaj de-a dreptul tulburător: „Dragostea mamei, unde ești? Azi e 12 martie, te caut de un an și nu știu ce sa fac, e imposibil să dispari așa! 

Ne-am despărțit cu promisiunea că ne vom auzi și ne vom vedea a doua zi… și apoi? Din păcate, sunt sigură că cineva te-a rănit, e imposibil să nu iei legătura cu mine în tot acest timp”.

Citește și alte știri de actualitate:

Rusoaica Daria Kasatkina a fost oprită de un ucrainean pe stradă, înainte de Wimbledon » Englezii au descris scena: „O demonstrație neașteptată”

Fundașul naționalei, pe făraș la echipa de club?! Anunțul presei: „Ar urma să plece”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  05 Iulie 2023, 00:04

Daca era vreun articol despre vreo te miri ce individa ar fi avut zeci de commenturi...Asa, nu intereseaza,pe nimeni se pare ca e posibil sa fi murit un om, chiar o fosta campioana. Apropo, cand a fost campioana nu ati scris nimic despre ea!

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  04 Iulie 2023, 14:55

macar ar fi un 'closure', cum zice englezul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează