SPORTURI  »  ALTELE  »  UK CHAMPIONSHIP

Se cunoaşte finala la UK Championship » Uluitor! Robertson l-a demolat pe Selby!

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2015 10:01

Liang Wenbo şi Neil Robertson vor disputa ultimul act de la UK Championship după două meciuri superbe în semifinalele de ieri.

Australianul l-a zdrobit aseară pe Mark Selby în "finala din semifinale", aşa cum au notat toţi specialiştii. Duelul dintre cei doi foşti campioni mondiali se anunţa unul extrem de echilibrat, dar nu a fost deloc aşa.

Robertson s-a distanţat repede la 3-0 şi apoi Selby a încercat să revină, însă prea multele greşeli l-au costat scump. A avut de fiecare dată şanse să cîştige următoarele jocuri, dar a ratat mult prea mult. Neil a încheiat repriza cu 4-0 şi la final scorul arăta SF, 6-0 pentru stîngaci, cu un Selby aproape dărîmat.

În cealaltă semifinală, una extrem de surprinzătoare, Liang Wenbo l-a învins pe Adam Grace, scor 6-4. Chinezul şi-a asigurat astfel şi participarea la Mastersul din ianuarie, urmînd să urce în top 16 după acest turneu.

Finala dintre Neil Robertson şi Liang Wenbo se va disputa astăzi, de la 15:00, şi va fi în direct pe Eurosport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
widoqq
widoqq  •  06 Decembrie 2015, 13:37
Postat de geo_graful pe 06 Decembrie 2015, 12:15

Scrie în titlu că l-a demolat pe Selby, dar în imagine e Maguire, pe fundal. Cât interes din partea `jurnalistului`...care nu-şi scrie nici numele, probabil de ruşine...

Pretene, cred ca si tu gresesti. Nu este Maguire,cred ca este Murphi

mihai231
mihai231  •  06 Decembrie 2015, 12:51
Postat de Alexandru Chiţu pe 06 Decembrie 2015, 11:06

Se poate înscriere și ***, e foarte bun la snooker!

da...el vede toate tangentele:+.........

geo_graful
geo_graful  •  06 Decembrie 2015, 12:15

Scrie în titlu că l-a demolat pe Selby, dar în imagine e Maguire, pe fundal. Cât interes din partea `jurnalistului`...care nu-şi scrie nici numele, probabil de ruşine...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează