SPORTURI  »  ALTELE  »  SNOOKER

Se cunosc jucătorii calificaţi la European Masters » Surpriză uriaşă! Doi campioni mondiali care au fost la Bucureşti au ratat accesul pe tablou

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 11:47

În această săptămână au avut loc calificările pentru European Masters, iar acolo au participat cei mai importanţi jucători din lume: Selby, O'Sullivan, Robertson, Murphy, Higgins, Bingham sau Judd Trump.

Însă nu toţi au reuşit să se califice pe tabloul principal de la Bucureşti. Dacă Ronnie O'Sullivan şi Mark Selby vor disputa ultimele două meciuri din calificări chiar la Bucureşti, nu acelaşi lucru se poate spune despre alţi doi jucători care au fost prezenţi la demonstrativele din Capitală.

Stuart Bingham şi Mark Williams au ratat accesul pe tabloul principal al primei ediţii a European Masters după ce au pierdut în calificări. Bingham a pierdut chiar aseară în faţa necunoscutului Scott Donaldson, scor 3-4, în timp ce galezul Mark Williams s-a împiedicat încă din primul tur de Robin Hull.

În schimb, ceilalţi jucători de top nu au avut probleme pentru calificarea la Bucureşti. Neil Robertson, Judd Trump, Shaun Murphy, John Higgins, Mark Allen sau Ali Carter vor fi prezenţi la startul European Masters. Mai mult, ieri, în calificări, Murphy chiar a reuşit un break maxim în victoria cu Taylor.

European Masters se va disputa în perioada 3-9 octombrie la Circul Globus din Bucureşti.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close