SPORTURI  »  ALTELE  »  CS DINAMO

Se încheie o eră la Clubul Sportiv Dinamo » Elisabeta Lipă va fi trecută în rezervă

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 13:39

Elisabeta Lipă, ministrul Tineretului și Sportului, cea care a fost timp de șapte ani în fruntea Clubului Sportiv Dinamo, a declarat că va fi trecută în rezervă și nu va mai reveni la clubul dinamovist.

"Săptămâna trecută mi-am depus raportul de trecere în rezervă. M-am tot gândit, m-am şi răzgândit, dar până la urmă am decis să fac acest pas. De la 16 ani muncesc la cel mai înalt nivel fără întrerupere. Am în spate 24 de ani de activitate sportivă, 11 ani i-am petrecut în structurile MAI şi de un an şi o lună sunt în această funcţie onorabilă de ministru. Acesta este momentul să mă retrag", a declarat Elisabeta Lipă, conform Mediafax.

Elisabeta Lipă va trece în rezervă începând cu data de 23 decembrie. 

Prezentă la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice, Elisabeta Lipă a plecat de la conducerea CS Dinamo la finalul lui 2015, când a fost cooptată de Dacian Cioloş în Guvernul României.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1003132773043447
Voicu Mihai  •  21 Decembrie 2016, 20:00

cat a condus clubul Dinamo s-a ales praful si pulberea de sectiile de handbal volei si baschet pe care distinsa nepriceputa le-a inchis cu success.

utaaradan
utaaradan  •  21 Decembrie 2016, 17:10

ce inseamna sa treci prin viata fara sa muncesti.,

macaragiul
macaragiul  •  21 Decembrie 2016, 15:58

Poate este cel mai mare sportiv al Romaniei!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează