SPORTURI  »  ALTELE  »  SANIE

Se întrec la Lake Placid » E ultima cursă a lui Erin Hamlin

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 11:08

Weekendul acesta se va desfășura la Lake Placid a cincea etapă din ediția actuală a Cupei Mondiale, care va prilejui retragerea oficială a lui Erin Hamlin.

O ultimă cursă pe teren propriu pentru cea care a fost prima americancă medaliată olimpică în acest sport, bronz la Soci 2014, dar și prima campioană mondială, în 2009, la individual, chiar la Lake Placid, impunându-se apoi și la sprint în 2017, la Igls. După ce a încheiat a șasea la JO de anul acesta, de la PyeongChang, sportiva în vârstă de 32 de ani a anunțat că se retrage. 

Până acum, în sezonul 2018-2019, Natalie Geisenberger are trei victorii și conduce în clasamentul general, cu 385 de puncte. Germanca e urmată de compatrioatele sale Julia Taubitz, învingătoarea de la Calgary, 355 puncte, și Tatjana Huefner, 202 puncte. Românca Raluca Strămăturaru, 33 de ani, locul 7 la JO în Coreea de Sud la individual și 10 cu ștafeta, ocupă locul 15, cu 104 puncte. Ea a terminat pe 14 la Innsbruck, pe 8 la Innsbruck sprint și pe 11 la Whistler, la Calgary fiind descalificată. 

La masculin, clasamentul general e condus clar de austriacul Wolfgang Kindl, cu 370 de puncte, el câștigând ultimele trei etape. Este urmat de germanii Felix Loch și Johannes Ludwig, ambii cu 265 de puncte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează