ALTELE  ·  POLITICĂ

Se transferă la PSD! » După 20 de ani, Doina Melinte vrea să schimbe partidul

Doina Melinte a fost preşedinte ANST pînă la căderea guvernului MRU
Doina Melinte a fost preşedinte ANST pînă la căderea guvernului MRU

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 20:42

Membru al Partidului Democrat din 1992, Doina Melinte, preşedinta ANST, şi-a negociat în week-end trecerea în tabăra social-democrată.

Căderea Guvernului Ungureanu şi iminenta demitere a tuturor secretarilor de stat au determinat-o pe Doina Melinte, preşedinta Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, să ia decizii radicale în ceea ce priveşte viitorul său politic.

Fosta campioană olimpică şi mondială la atletism a luat legătura la începutul week-end-ului trecut cu Viorel Hrebenciuc, pesedistul responsabil cu racolările de membri din alte partide. Băcăuani amîndoi, Melinte i-a făcut cunoscută intenţia de a-şi da demisia din PD-L şi de a se înscrie în PSD. Deputatul social-democrat i-a spus că este o onoare să o aibă alături de el în partid şi că-i aşteaptă adeziunea. "Este o lovitură grea pentru PD-L. Doina Melinte este un nume pe care democraţii nu au ştiu să-l exploateze", a transmis mai departe Hrebenciuc.

Apropiaţii săi spun că Doina Melinte a recurs la acest gest nu pentru a fi păstrată în funcţie, fiind conştientă că va fi schimbată, ci pentru a rămîne în sistem. Timp de 16 ani a condus DJTS Bacău, iar în iulie 2009 a fost numită secretar de stat în MTS, apoi şef al ANST. "Vrea să rămînă în Bucureşti, unde şi-a adus şi fiica", a declarat un coleg al fostei campioane.

Melinte a fost parlamentar FSN între 1990-1992, iar după scindarea acestui partid a rămas membru PD. În 2008 a candidat fără succes din partea PD-L la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 10 din Bacău.O femeie din Olt și-a lăsat mașina pornită şi a intrat într-un supermarket, preț de câteva minute. A trăit un șoc când a ieșit. „Am crezut că mor când am văzut”
Libertatea
Comentarii (12)
Besliu Valentin  •  22 Octombrie 2015, 00:40

...a trecut ceva vreme de cand se specula referitor la acea schimbare ! Uite ca nu a plecat ! ce vor comenta...dusmanii !

utaaradan  •  07 Mai 2012, 17:49

sportul formeaza caractere ! :))))) cind e vorba de bani... iar de la pcr-usl, unde va merge pe urma, pe centura ?

conasu_boeru  •  07 Mai 2012, 14:19

Si ca sportiva era tot de locul 2 ! Prostitutie politica si nu e unguroaica !

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:15 Baschet M
Steaua - Argeș Pitești
Digi 3, Telekom 3
18:15 Baschet M
U-BT Cluj Napoca - BC CSU Sibiu
Digi 2, Telekom 2
20:00 Fotbal, La Liga
Valencia - Osasuna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Premier League
Liverpool - Burnley
Eurosport
22:30 Fotbal, La Liga
Eibar - Atletico Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet
Liga 1