ALTELE    •   TENIS DE MASĂ

SENZAȚIONAL! Coreea de Sud și Coreea de Nord s-au întâlnit în sferturile CM! Ce a urmat a lăsat MASCĂ pe toată lumea :O

Două participante de la cele două rivale, foto: reuters

Două participante de la cele două rivale, foto: reuters

Articol de — Roxana Fleşeru Joi, 03 Mai

Azi, la Campionatul Mondial de tenis de masă care se dispută în Suedia, s-a petrecut un eveniment nemaiîntâlnit în sportul mondial!În sferturile de finală pe echipe, la feminin, ar fi trebuit să joace Coreea de Nord și Coreea de Sud, state aflat în război și care au produs unele dintre cele mai tensionate momente în sport de-a lungul anilor.

De data aceasta, a fost diferit.

Componentele celor două echipe doar s-au salutat și au decis să nu se înfrunte, cerându-le organizatorilor ca o echipă unită a Coreei să avanseze în semifinale. Fapt care a fost acceptat de federația internațională, astfel că în penultimul act Coreea se va duela cu Japonia.

Este doar ultimul pas din dezghețul politic dintre administrația dictatorului Kim Jung-Un și conducerea democratică de la Seul.

Comentarii (10 ) Adaugă comentariu

albalbastru72  •  04 Mai 2018, 13:38

Postat de cobadin33 pe 04 Mai 2018, 13:27

Asa ar trebui sa facem si noi cu Republica Moldova, pt ca suntem acelasi popor. Macar in sport sa facem unirea, daca altfel ne este interzis.

E ok dar fara Calancea la nationala,stiti voi de ce.

cobadin33  •  04 Mai 2018, 13:27

Asa ar trebui sa facem si noi cu Republica Moldova, pt ca suntem acelasi popor. Macar in sport sa facem unirea, daca altfel ne este interzis.

caminero  •  04 Mai 2018, 11:33

Postat de para.para pe 03 Mai 2018, 22:19

" Coreea de Nord și Coreea de Sud, state aflat în război " - draga Roxanica, data aviatoare sa nu uiti sa ne desenezi si noua razboiul in care declari tu ca se afla cele 2 Corei.

Prin 1953 s-a semnat un armistițiu acolo, o încetare a focului și atît, care a fost respectată pînă în ziua de azi. Dar nu există un tratat de pace care să pună oficial capăt războiului.

Vezi toate comentariile (10)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase