SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

VIDEO Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Revelion în roșu și cu gândul la Jocurile Olimpice: „An nou binecuvântat, vise îndeplinite și curaj!”

Simona Radiș și Ancuța Bodnar în ținute de revelion Foto Instagram
Simona Radiș și Ancuța Bodnar în ținute de revelion Foto Instagram

Articol de - Publicat luni, 01 ianuarie 2024 21:02 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 11:12

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, campioane olimpice, mondiale și europene, au petrecut împreună de Revelion și au transmis un mesaj tuturor celor care le susțin

Cele mai valoroase canotoare ale ultimilor ani, Simona Radiș și Ancuța Bodnar se află pentru o scurtă perioadă acasă, înainte de a reveni împreună cu restul lotului în cantonamentul din Italia, de la Piediluco.

Sportivele neînvinse din 2020 încoace au întâmpinat Anul Nou 2024 împreună, la Câmpulung Moldovenesc,  în ținute elegante în culoarea cea mai aprinsă: roșul.

La mulți ani! Vă dorim un an nou binecuvântat, vise îndeplinite și curaj!”, au transmis ele într-un mesaj pe rețelele sociale adresat tuturor celor care le susțin.

Radiș și Bodnar, cu Jocurile Olimpice în vizor

2024 începe cu o țintă clară pentru Simona, 25 de ani, și Ancuța, 26, desemnate Sportivele anului 2023 în tradiționala Anchetă GSP: își doresc să repete ceea ce au reușit la Tokyo, la Jocurile Olimpice 2020, și anume să câștige medalia de aur.

26de curse fără înfrângere au adunat Radiș și Bodnar din 2020 încoace în proba de dublu vâsle, pe care o domină autoritar

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, Revelion în roșu și cu gândul la Jocurile Olimpice: „An nou binecuvântat, vise îndeplinite și curaj!”
Canotoarele Ancuța Bodnar și Simona Radiș obțin primul titlu olimpic românesc la canotaj, după 13 ani! foto: Raed Krishan/GSP

Mai mult decât atât, ar putea chiar să încerce o dublă, dacă vor concura și în barca de opt plus 1, campioană mondială la ultimele două ediții ale campionatelor lumii, Racice 2022 și Belgrad 2023.

Seriile în proba lor consacrată, dublu vâsle, sunt programate pe 27 iulie, în prima zi de întreceri a JO de la Paris, semifinalele pe 30 iulie, iar ultimul act pe 1 august, în prima din cele trei zile rezervate finalelor.

Proba de 8 plus 1 are seriile pe 29 iulie, eventuale recalificări pe 1 august, iar finala pe 3 august, în ultima zi a întrecerilor de canotaj.

Sincer, îmi doresc foarte mult două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris”, a mărturisit Simona echipei GSP formate din Andrei Crăițoiu și Ionuț Iordache, care i-a înmânat trofeul de Sportiv al anului în cantonamentul din Italia.

Simona Radiș: „Avem obiective mărețe”

„Important este ca până atunci să mă antrenez la fel de bine ca și până acum, să fiu sănătoasă și cu siguranță trebuie să stați cu ochii atât pe mine, cât și pe colega mea, Ancuța!

Surprizele nu vor înceta să apară și vom avea nevoie de toată susținerea acolo. O să fie o competiție grea, dar noi avem obiective mărețe”, a subliniat Simona.

„Ne dorim să menținem șirul victoriilor, am ajuns la 26 de curse consecutive și vreau să ne menținem cât de mult timp. Dacă vom reuși acest lucru până la Jocurile Olimpice de la Paris, vom fi singura barcă din canotajul mondial care a reușit să domine un întreg ciclu olimpic”, a punctat și Ancuța.

Citește și: 

Revenit în acțiune, Rafael Nadal și-a pus în oglindă marii rivali: „Federer m-a mișcat cel mai tare, mai mult decât a făcut-o Djokovic”
RIVALITATE
Revenit în acțiune, Rafael Nadal și-a pus în oglindă marii rivali: „Federer m-a mișcat cel mai tare, mai mult decât a făcut-o Djokovic”
Amintiri prețioase cu Michael Schumacher: „Dave, îți mulțumesc pentru tot. Aș vrea să facem o poză”
DEZVĂLUIRI
Amintiri prețioase cu Michael Schumacher: „Dave, îți mulțumesc pentru tot. Aș vrea să facem o poză”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează