SPORTURI  »  ALTELE  »  PROBLEME FINANCIARE

Situație ULUITOARE la Iași » Problemele financiare fac ravagii și s-a pus lacătul pe trei echipe importante din oraș!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 februarie 2018 21:29

Sportul ieșean a primit astăzi cea mai grea lovitură din ultimii ani! Echipa de handbal a clubului s-a retras din campionat, echipa de rugby s-a desființat, iar formația de baschet masculin a declarat că nu mai are bani.

După desfiinţarea echipei de rugby, și echipa de handbal masculin are probleme mari, după ce jucătorii nu și-au mai primit salariile de mai bine de 6 luni! Toți cei legitimați au fost anunțați astăzi că cei de la primărie și de la Consiliul Județean au blocat finanțarea, iar secția de handbal se va închide.

CS Politehnica Iași era pe ultimul loc în Liga Zimbrilor, după 19 etape disputate din acest sezon. Federația Română de Handbal urmează să fie anunțată marți de decizia luată la nivel local.

Şi handbaliştii nu sunt ultimii care au de suferit! Echipa de baschet este într-o situaţie similară. Pentru moment jucătorii au acceptat să mai joace o perioadă pe gratis, dar situația este una dezastroasă, iar șansele ca echipa să termine campionatul sunt minime.

”Promisiunile au fost că, după aprobarea bugetului, se va debloca o primă tranşă prin care să plătim o parte din restanţele financiare ale jucătorilor la baschet. Noi aşteptăm onorarea promisiunilor. Altfel, cu siguranţă, sportivii care de asemenea nu sunt plătiţi de 4-5 luni vor părăsi echipa”, a spus Vasile Manole, preşedinte al Poli Iaşi, la TV Telekom Sport.

"În ritmul ăsta nu o să fim ultimii. Vă spun sincer, toate secţiile care aparţin de clubul acesta, în acest ritm, o să se radă tot, o să rămână, probabil, doar echipa de fotbal şi atât. Că văd că pe domnul primar doar fotbalul îl interesează”, a spus și handbalistul Alin Pleşca.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează