SPORTURI  »  ALTELE  »  REPLICĂ

„Companiile să fie atente” » Soțul Serenei Williams s-a luat de Paige Spiranac pe twitter și a primit o replică imediat

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 20:25 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 20:57

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a scris pe Twitter despre influencerul Paige Spiranac, fostă jucătoare de golf, foarte urmărită pe rețelele de socializare. 

„Abia am vorbit la telefon cu Paige Spiranac - e ceea ce trebuie. Toate companiile care vor să înțeleagă cum să promoveze golful pentru noua generație ar trebui să fie atente la ea", a scris Alexis Ohanian, pe Twitter.

„Mulțumesc pentru cuvintele de apreciere și pentru că mi-ai oferit ocazia să vorbesc cu atâta pasiune despre sportul pe care îl iubesc atât de mult", a replicat instant Paige pe Twitter. 

+45 FOTO

„Kournikova din golf” a primit o întrebare cu tentă: „Ce mărime preferi?” » Răspunsul senzațional al jucătoarei

În mai multe sesiuni de „întrebări și răspunsuri” cu fanii pe Instagram, Paige Spiranac, fosta jucătoare de golf transformată în influencer, a primit unele întrebări picante.

În vârstă de 29 de ani, Paige a fost amuzată de o întrebare a unuia dintre cei 3.3 milioane de urmăritori, cu ceva timp în urmă: „Sânii tăi sunt reali? Oricum, sunt fabuloși”. 

Jucătoarea a răspuns: „E cea mai întâlnită întrebare. De obicei, nu răspund direct, dar o să spun azi: da, sunt reali”.O altă întrebare cu tentă, primită la o altă conversație cu fanii, a fost luată în râs de Paige. „Ce mărime preferi?”, a fost curiozitatea unui fan, dar Paige a răspuns incredibil. 

+45 FOTO

GALERIE FOTO Blonda superbă care a pozat pe un Ferrari și a provocat frenezie pe Instagram

GALERIE FOTO Cine e Andreea, animatoarea superbă care a făcut victime în Liga 1: „Cică fac ravagii cum făcea cu stângu’ Hagi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează