SPORTURI  »  ALTELE  »  AMINTIRI DIN COPILĂRIE

Spadasina Ana Maria Popescu spune că uneori îi este dor de vremurile când mergea cu colindul și se bucura de vremea de afară: "Zăpada mi se părea un miracol, nu un obstacol!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , , - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:00

Vicecampioană mondială în 2018, Ana Maria Popescu a petrecut săptămâna dinainte de Crăciun la Valladolid, în Spania.

"Sportul de performanță implică uneori Sărbători petrecute în cantonament, departe de casă. Cu toate acestea, pentru mine, Crăciunul este despre familie, liniște, armonie și starea aceea de bine pe care o poți simți doar acasă", a spus spadasina.

Ea și soțul său, poloistul Pavel Popescu, sunt în plin sezon competițional și se vor bucura de puținele clipe pe care le vor petrece împreună. "Nu ne-am făcut planuri de vacanță, așa că ne vom bucura de timpul liber, de bucatele preparate de mamele noastre - care au o competiție a lor de fiecare sărbătoare! -, și ne vom odihni", a completat ea.

Cu timpul, a învățat unele lucruri despre această sărbătoare. "Simplul fapt că pot fi alături de oamenii mei dragi face ca fiecare Crăciun să fie special! Deși, uneori, îmi este dor de anii în care mergeam cu colindul și zăpada mi se părea un miracol, nu un obstacol".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează